ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πάσχα με το MG travel: Ελάτε να γίνουμε μια παρέα!

Το αναλυτικό πρόγραμμα για 7 Πασχαλινές εκδρομές με πολυτελή πούλμαν και την γνώση του έμπειρου ταξιδιωτικού γραφείου mg travel

MG TRAVEL, 
Στρ. Καραϊσκάκη 107, Παλατάκι, Χαϊδάρι
Τ: 210 5324850
www.mgtravel.gr 
[email protected]


14-17/04/2023 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 4ΗΜΕΡΗ


14/04/2023 ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 07:30 για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις στο ύψος της Λαμίας για καφέ και στην παραλία του Πλαταμώνα για φαγητό. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την συμπρωτέυουσα, άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα είναι ελεύθερο για να γνωρίσουμε την πόλη και να παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου. Διανυκτέρευση.
15/04/2023 ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής και την
Ουρανούπολη, απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι (έξοδα ατομικά) για μια υπέροχη μίνι κρουαζιέρα στη δυτική ακτή του Αγίου Όρους. Το θέαμα είναι μοναδικό, με τα μεγαλοπρεπή μοναστήρια Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος Πέτρας, Αγίου Παντελεήμωνος κ.ά. να στέκουν αγέρωχα πάνω στα βράχια της Αθωνικής Πολιτείας. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Ουρανούπολη για φαγητό και περίπατο. Χτισμένη στους πρόποδες του Άθωνα, η Ουρανούπολη συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα, ενώ η σύζευξη αρχιτεκτονικής και ιστορίας την καθιστούν πραγματικά ξεχωριστή. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, θα διασχίσουμε το υπέροχο δάσος του Χολομώντα και θα επισκεφθούμε την πευκόφυτη Αρναία και τη Μονή του Όσιου Παΐσιου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στη Θεσσαλονίκη, ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης και κατόπιν θα έχουμε εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
16/04/2023 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τη Νάουσα και το καταπράσινο Πάρκο του Αγίου Νικολάου, με τα αιωνόβια πλατάνια και τις πηγές του ποταμού Αραπίτσα. Συνεχίζουμε για τα Λουτρά Πόζαρ, όπου θα παραμείνουμε για το πασχαλινό μας γεύμα σε ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στις πηγές. Με σταθερή θερμοκρασία 37oC, τα νερά των λουτρών αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Επόμενος σταθμός, η καταπράσινη Έδεσσα, επίσκεψη στο πάρκο με τους περίφημους καταρράκτες και ελεύθερος χρόνος
για βόλτα και καφέ. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ θα έχουμε νυχτερινή διασκέδαση στα Λαδάδικα (προαιρετικά) ή ελεύθερο πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.
17/04/2023 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τη Μονή του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω. Χτισμένη με τοπική πέτρα και ξύλο σε υψόμετρο 850 μέτρων επάνω στον Όλυμπο, η μονή ιδρύθηκε περίπου το 1542 από τον Άγιο Διονύσιο και είναι η σπουδαιότερη της Πιερίας. Κατόπιν θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας για τον Αγιόκαμπο. Ο συνδυασμός της θάλασσας και του βουνού σου παίρνει την ανάσα. Δασώδεις περιοχές, σημαντικά μνημεία και πανέμορφες παραλίες μας γεμίζουν εικόνες και μας χαλαρώνουν. Στην παραλία του Αγιόκαμπου θα παραμείνουμε για το γεύμα μας. Το απόγευμα αναχωρούμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 220 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, 3 πρωινά, εορταστικό δείπνο.


14-17/04/2023 ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ 4ΗΜΕΡΗ


14/04/2023 ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 06:30 για Κεφαλονιά, στάση στον Ισθμό, και συνεχίζουμε για την Κυλλήνη απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο φεριμπότ. Άφιξη στον Πόρο, παραμονή για μεσημεριανό και κατόπιν συνεχίζουμε για το Μαρκόπουλου και την Παναγία τη Φιδούσα. Σύμφωνα με το θρύλο και ως ένδειξη καλού οιωνού, από τις 6 έως τις 16 Αυγούστου εμφανίζονται στο ναό φιδάκια. Επόμενος σταθμός, το Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.
15/04/2023 ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό, ξεκινάμε την περιήγησή μας στα κυριότερα αξιοθέατα της Κεφαλλονιάς. Πρώτη στάση στο Μοναστήρι του Αγίου Γεράσιμου που βρίσκεται στους πρόποδες του Αίνου. Συνεχίζουμε για το σπήλαιο Δρογκαράτης, ένα από το πιο αξιόλογα του Ελλαδικού χώρου, το οποίο ανακαλύφθηκε πριν από 300 περίπου χρόνια, όταν τμήμα της οροφής του κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ισχυρού σεισμού. Εκτός από τους πανάρχαιους σταλαγμίτες και τους σταλακτίτες, το σπήλαιο φημίζεται για την ακουστική του. Συνεχίζουμε για τη Σάμη και κατόπιν για την πασίγνωστη Λίμνη της Μελισσάνης, που πραγματικά μαγεύει τους επισκέπτες με τους ιριδισμούς και το παιχνίδισμα των ηλιαχτίδων επάνω στα καταγάλανα νερά. Επόμενος σταθμός της διαδρομής μας, το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό, και κατόπιν η Άσσος, ένα από τα ομορφότερα παραλιακά χωριά της Ευρώπης. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης και κατόπιν θα έχουμε εορταστικό δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπικά εδέσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,
διανυκτέρευση.
16/04/2023 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το «γύρο της Λάσσης», όπως λέγεται ο παραλιακός δρόμος που ξεκινάει από το Αργοστόλι και οδηγεί στο τουριστικό θέρετρο της Λάσσης με τις δαντελωτές παραλίες. Στην περιοχή Φανάρι θα επισκεφθούμε τις περίφημες Καταβόθρες, που αποτελούν σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο. Το νερό εισέρχεται στο έδαφος σε ρωγμές και κατόπιν εξαφανίζεται, διατρέχοντας υπόγεια σχεδόν ολόκληρο το νησί. Το απόγευμα θα πάρουμε το φεριμπότ για το γειτονικό Ληξούρι, χρόνος ελεύθερος για καφέ και περιήγηση στην περιοχή. Επιστροφή το βραδάκι στο Αργοστόλι, διανυκτέρευση.
17/04/2023 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στην περιοχή της Λειβαθούς και θα επισκεφθούμε ορισμένα από τα ωραιότερα χωριά του νησιού, όπως τα Μεταξάτα, η Λακήθρα, τα
Κουρκουμελάτα και τα Περατάτα, όπου βρίσκεται και η Μονή του Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιά. Το «προσωνύμιο» οφείλεται στις μηλαπιδιές (διασταύρωση μηλιάς και αχλαδιάς) που φυτρώνουν στην περιοχή. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την παραθαλάσσια Σκάλα, στάση. και κατόπιν για τον Πόρο απ’ όπου θα πάρουμε το φεριμπότ για την Κυλλήνη. Στην Κυλλήνη θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα και κατόπιν θα επιστρέψουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στην Πάτρα και στον Ισθμό.
Τιμή συμμετοχής: 270 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, 3 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ, αναστάσιμο δείπνο, εισιτήρια φεριμπότ.


15-17/04/2023 ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ 3ΗΜΕΡΗ


ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ – ΚΙΣΣΑΒΟΣ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ
15/04/2023 ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για το Λιτόχωρο, στάση στο ύψος της Λαμίας και κατόπιν στον Πλαταμώνα, όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό. Συνεχίζουμε για τις καταπράσινες πλαγιές του Βερμίου και την Παναγία τη Σουμελά. Σημείο αναφοράς του ποντιακού Ελληνισμού, το σημερινό μοναστήρι χτίστηκε το 1951 για να στεγάσει τη θαυματουργή εικόνα και τα κειμήλια της ομώνυμης μονής που ιδρύθηκε στην Τραπεζούντα στο Όρος Μελά τον 4ο αιώνα και καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Τούρκους το 1922. Επόμενος σταθμός η Κατερίνη, άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και κατόπιν θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για το εορταστικό δείπνο. Διανυκτέρευση.
16/04/2023 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό θα παραμείνουμε στο ξενοδοχείο για το σούβλισμα του οβελία που θα γίνει στο χώρο της πισίνας. Το μεσημέρι θα έχουμε το παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική κρασί και χορό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη Μονή του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω, που βρίσκεται σε υψόμετρο 850 μέτρων επάνω στον Όλυμπο για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία «της Αγάπης», και κατόπιν θα παραμείνουμε στο Λιτόχωρο για καφέ. Το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
17/04/2023 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον Παλαιό Παντελεήμονα, το παραμυθένιο χωριό της Πιερίας, όπου ο χρόνος μοιάζει να σταματά. Από εδώ η θεά στον Όλυμπο και στο Αιγαίο αγγίζει πραγματικά την αχλή του μύθου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα στενά πλακόστρωταδρομάκια και να ανακαλύψουμε τις μυστικές γωνιές του μοναδικού αυτού τόπου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τα όμορφα και γραφικά παράλια του Κισσάβου, το Στόμιο, την Καρίτσα, τη Βελίκα, τον Κόκκινο Νερό και τον Αγιόκαμπο, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό στην παραλία. Επόμενη στάση στο ορεινό χωριό της Αγιάς, όπου θα παραμείνουμε καφέ, και το βράδυ επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στη Λαμία και στη Θήβα (καθοδόν).
Τιμή συμμετοχής: 155 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, 2 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ, αναστάσιμο δείπνο, πασχαλινό γεύμα.


15-17/04/2023 ΑΡΤΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ 3ΗΜΕΡΗ


15/04/2023 ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για την Άρτα με ενδιάμεσες στάσεις στην Ακράτα για καφέ και στο Μενίδι, το γνωστό ψαροχώρι της Δυτικής Ελλάδας, για γεύμα. Χτισμένη σε κομβικό σημείο, δίπλα στον ποταμό Άραχθο, στην τεχνητή λίμνη Πουρναρίου και στα Τζουμέρκα, η Άρτα ήταν η έδρα του Δεσποτάτου της Ηπείρου, ενώ μέχρι το 1881 που απελευθερώθηκε υπήρξε το φυσικό σύνορο της Ελλάδας με την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Στην είσοδο της πόλη θα επισκεφθούμε το πολυτραγουδισμένο λιθόκτιστο γεφύρι του 17ου αιώνα, γνωστό από το ομώνυμο παραδοσιακό τραγούδι. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και κατόπιν θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για το εορταστικό δείπνο. Διανυκτέρευση.
16/04/2023 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Μετά το πρωινό επίσκεψη στην πόλη της Άρτας, η οποία σφύζει από ζωή στους υπέροχους πεζοδρόμους, στα σοκάκια και στα μαγαζιά. Οι βυζαντινές εκκλησίες, τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι είναι ορισμένα μόνο από τα αξιοθέατα που θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε. Το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο όπου ψησταριές θα έχουν στηθεί από νωρίς το πρωί για το έθιμο του οβελία. Παραδοσιακά εδέσματα, μεζέδες, αρνί, κοκορέτσι και τσίπουρο έχουν σήμερα την τιμητική τους. Γλέντι με παραδοσιακή μουσική και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τα Ιωάννινα, μέσω της Νέα Ιονίας Οδού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να
γνωρίσουμε την πόλη, να περπατήσουμε στη λίμνη και να επισκεφθούμε το νησάκι. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
17/04/2023 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την πόλη της Λευκάδας, με την
υπερσύγχρονη μαρίνα, και κατόπιν για το πασίγνωστο Νυδρί, όπου θα παραμείνουμε για το γεύμα μας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μια μίνι κρουαζιέρα στα κοντινά Πριγκηπονήσια, στον θρυλικό Σκορπιό και στην καταπράσινη Μαδουρή, όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 175 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, 2 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ, aναστάσιμο δείπνο, πασχαλινό γεύμα.


ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 2ΗΜΕΡΗ
15/04/2022 ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ – ΕΛΑΤΗ


15/04/2023 ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 08:00 για Λαμία, στάση στο ύψος της Εθνικής Οδού, και από εκεί συνεχίζουμε για την τεχνητή λίμνη Πλαστήρα, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.000 μέτρων και αποτελεί πραγματικό στολίδι της περιοχής. Ο γύρος της λίμνης είναι μια εμπειρία μοναδική: πρώτη στάση στην Πλαζ Λαμπερού, όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό, συνεχίζουμε για το Φράγμα και κατόπιν για το καταπράσινο Νεοχώρι, με την υπέροχη θέα στη λίμνη. Επόμενος σταθμός η Καλαμπάκα, άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση σε εκκλησία της πόλης και κατόπιν θα έχουμε εορταστικό δείπνο σε ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
16/04/2023 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για το εντυπωσιακό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα και την Πύλη, που ενώνει εδώ και αιώνες τα ορεινά χωριά του Νομού Τρικάλων και την πεδιάδα της Θεσσαλίας. Επίσκεψη στη βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα και στο μονότοξο γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα που χτίστηκε το 1514. Συνεχίζουμε για το Περτούλι και το Νεραϊδοχώρι, όπου θα κάνουμε στάση για γεύμα, και από εκεί για την Ελάτη, όπου θα παραμείνουμε για καφέ. Το βράδυ επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 110 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια, πρωινό, αναστάσιμο δείπνο.

16/04/2023 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αναχώρηση στις 09:00 για την Τρίπολη με ενδιάμεση στάση στην Αλέα. Άφιξη στην πόλη και περίπατος στο ιστορικό κέντρο, με τις ολοζώντανες πλατείες και τα νεοκλασικά μέγαρα. Η πλατεία του Αγίου Βασιλείου, με τον επιβλητικό ναό, και η πλατεία Άρεως, με τον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, είναι οι πρώτες στάσεις κάθε επισκέπτη. Εδώ, την ημέρα του Πάσχα το ψήσιμο του οβελία παίρνει άλλες διαστάσεις: εκατοντάδες αρνιά σουβλίζονται στις ψησταριές του Δήμου και πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στην πλατεία για να δοκιμάσει τα μεζεδάκια και το κρασί και να διασκεδάσει με τους μοραΐτικους χορούς. Επιστροφή το βράδυ στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο Λεβίδι για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ


16/04/2023 ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Αναχώρηση στις 10:00 για τη Μονή Αναλήψεως, επίσκεψη, και συνεχίζουμε για τα Δερβενοχώρια και την Πύλη όπου θα παραμείνουμε για το πασχαλιάτικο γεύμα μας. Επιστροφή το απόγευμα στην Αθήνα με στάση στα Σκούρτα.
Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ

Ελάτε να γίνουμε μια παρέα! Καλό Πάσχα!

G Travel

ΣΤΡ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 107 (ΠΑΛΑΤΑΚΙ) – ΧΑΪΔΑΡΙ
Τηλ: 210 5324850, 210 5324384
Fax: 210 5324285
Email: [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button