ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Λεωτσάκου στην Κοπή Πίτας του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. στο Χαϊδάρι

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, όπως είπε, παραβρέθηκε στην εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που διοργάνωσαν το Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. και οι Σ.Υ.Δ. «ΑΜΑΛΘΕΙΑ I, II, ΙΙΙ & IV» στο Χαϊδάρι, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, με παρουσία του Βουλευτή του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Π. Κουρουμπλή και του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Β. Ντηνιακού.

Δοθείσης της ευκαιρίας, ο κ. Α. Λεωτσάκος συνομίλησε με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α., κ. Ν. Λιανό, και τους εργαζομένους για τις δράσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, με στόχο την κοινωνική και επαγγελματική τους ένταξη. Η λειτουργία των εργαστηρίων της Δομής και η παροχή Προγραμμάτων Κοινωνικοποίησης, Υπηρεσιών Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής, Επαγγελματικής Αποκατάστασης, Αυτόνομης Διαβίωσης, Ψυχαγωγίας και Άθλησης των ατόμων με αναπηρία προσθέτουν σημαντικό κοινωνικό πρόσημο μέσω των καινοτόμων προγραμμάτων.

Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Λεωτσάκου στην Κοπή Πίτας του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. στο Χαϊδάρι 1
Ν. Λιανός, Α. Λεωτσάκος.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γ. Πατούλης, με αίσθημα ευθύνης εργάζονται για μία κοινωνία προσβασιμότητας και βιωσιμότητας για όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Στηρίζουμε έμπρακτα τους κοινωνικούς φορείς και τις δομές ΑμεΑ στον καθημερινό τους αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ώστε να αντιμετωπίζονται ισότιμα μέσα από τη διαφορετικότητά τους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button