Χαϊδάρι Σήμερα Βαγγέλης Ντηνιακός: “Διαχρονική προχειρότητα από τη Διοίκηση- Πρόθυμοι να βοηθήσουμε έστω και τώρα” 3Η τελευταία μέρα του χρόνου ήταν αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία, με σεβασμό και ζεστά συναισθήματα. Ο Βαγγέλης Ντηνιακός και μέλη της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά” επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Max Care στην Ιερά Οδό και μίλησαν με φιλοξενούμενους, συγγενείς τους και την διοίκηση της μονάδας. Μοίρασαν ευχές και μελομακάρονα και “εισέπραξαν” από τους ηλικιωμένους χαμόγελα και θετική διάθεση.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε: “Τους ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μας χάρισαν. Αυτές τις μέρες να μην ξεχάσουμε τους παπούδες και τις γιαγιάδες μας και κάθε ηλικιωμένο. Το αξίζουν γιατί μόχθησαν για τις νεότερες γενιές και τις προίκισαν με αρχές και αξίες για τον αγώνα της ζωής”.

Επίσης τις γιορτινές αυτές μέρες τα στελέχη του “Χαϊδάρι Ξανά” επισκέφθηκαν καφενεία της Γρηγορούσας και του Δάσους. Αντάλλαξαν ευχές με Χαϊδαριώτες για το νέο έτος και μίλησαν μαζί τους για τα προβλήματα στις γειτονιές.

Τα στελέχη του “Χαϊδάρι ξανά” και ο Βαγγέλης Ντηνιακός εύχονται “Ενωμένοι και αγαπημένοι να πετύχουμε το 2019 αυτό που μας αξίζει!”