ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Πάνε βάρκα γιαλό, γιατί δεν έχει διαγράμμιση η λεωφόρος”

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων στη Λεωφόρο Αθηνών με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο έργου συντήρησης οδοστρωμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ. Γίνονται στο ρεύμα με κατεύθυνση από το Δαφνί προς Αθήνα.

Ωστόσο, παρόλο που οι εργασίες από Σκαραμαγκά έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα, καθυστερεί η διαγράμμιση της λεωφόρου στο κομμάτι που έχει στρωθεί.

Ο συμπολίτης Marios Boulis σημειώνει σε μήνυμά του στην εφημερίδα μας για την καθυστέρηση αυτή: “Είναι ζήτημα που αυτή τη στιγμή επηρεάζει την πόλη μας και ακόμα δεν έχει υπάρξει ενέργεια, αν και έχει περάσει ένας μήνας από την ασφαλτόστρωση της Εθνικής Οδού, στην άνοδο από Σκαραμαγκά προς το κέντρο”.

Για το ίδιο θέμα ο αναγνώστης μας Manolis Krestas στις 5 Οκτωβρίου σημείωσε για το κομμάτι Σκαραμαγκάς – Δαφνί: “Εκεί που έριξαν νέα άσφαλτο δεν έχει διαγράμμιση”. Έχουν γίνει τόσες καραμπόλες σε 2 εβδομάδες που ήθελαν 3 χρόνια… Όλοι πάνε βάρκα γιαλό!” (το σχόλιό του έγινε στο Ουρές χιλομέτρων από ακινητοποιήσεις οχημάτων στη Λεωφόρο Αθηνών).

Ειδικά το βράδυ, το πρόβλημα είναι εντονότερο, καθώς στη σκούρα “φρέσκια” άφαλτο τα φώτα δεν βοηθούν πολύ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button