ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αλεξανδρος Ρόμπι

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο νεαρός Χαϊδαριώτης Αλέξανδρος Ρόμπι, που βρέθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του Τριφυλλιού.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Αλέξανδρος Ρόμπι γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 2002.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα επαγγελματίας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν”.

“Είμαστε περήφανοι”

Ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου έγραψε στη σελίδα του: “Είμαστε πολλοί περήφανοι που ο Αλέξανδρος Ρόμπι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αποδεικνύει ότι τα όνειρα ενός παιδιού δεν σταματούν ποτέ. Με συνεχή δουλειά και διαρκή βελτίωση, έκανε το πρώτο βήμα και μένουν ακόμα πολλά στη καριέρα του. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να μην σταματά να ονειρεύεται. Τα εύσημα βέβαια πρέπει να δοθούν στον προπονητή του στη Κ16/Κ18 Dimitris Diamantis αλλά και στον πρώην Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου μας Γιώργο Μακρή, που βοήθησε στην μετακίνηση αυτή.”

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αλεξανδρος Ρόμπι 3
Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αλεξανδρος Ρόμπι 5

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button