ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ουρές στο Δημαρχείο, νέα μαζική προσέλευση για το ΠΑΣΟΚ

Το κλίμα ευφορίας που διακατέχει τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ (εμείς χρησιμοποιούμε το “πούρο” όνομα, σε μερικές ώρες θα ξέρουμε αν λέγεται Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής) αναδεικνύεται και στη σημερινή τετραπλή ψηφοφορία στο Δημαρχείο, όπου η ουρά (μέσα και έξω από το Δημαρχείο) είναι από το πρωί μεγάλη, αλλά αυτό δεν δυσαρεστεί κανέναν από όσους στέκονται εκεί, αφού θεωρείται σημάδι δύναμης για το κόμμα.

Σήμερα γίνεται ψηφοφορία για την επιλογή ονόματος, για την εκλογή τοπικής επιτροπής, νομαρχιακής επιτροπής και συνέδρων για το συνέδριο που θα γίνει 21-22 Μαΐου.

Μέχρι τη μία το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 400 άτομα, ενώ την ίδια ώρα στην ουρά περίμεναν περίπου 100 ακόμη. Με δεδομένο ότι η κάλπη θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 7 μμ, είναι βέβαιο ότι θα έχουμε και πάλι πολύ μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων, μετά τον εντυπωσιακό αριθμό 1.000, που καταγράφηκε στην εκλογή νέου αρχηγού πριν από λίγους μήνες.

Οι κάλπες έχουν στηθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου, επειδή στην αίθουσα εκδηλώσεων ήταν προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση για σήμερα το βράδυ.

Όπως αναφέρθηκε, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, τα πηγαδάκια δίνουν και παίρνουν. Φυσικά οι εσωκομματικοί συσχετισμοί και η προσπάθεια των μηχανισμών που τους εκφράζουν ώστε να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην κάλπη είναι ορατοί, με την προσπάθεια κάθε πλευράς να πετύχει την εκλογή όσο το δυνατόν περισσότερων συνέδρων, γεγονός που θα κρίνει και την σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button