ΕΚΛΟΓΕΣ

“Θέλω μια πόλη που θα λύνει επιτέλους μικρά, καθημερινά προβλήματα”

Δήλωση Αποστόλη Θεοφίλη για προσχώρηση Mαρίας Αναγνωστόπουλου

Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη “Το Χαϊδάρι Ψηλά” μια νέα και δραστήρια γυναίκα, την Mαρία Αναγνωστόπουλου, γέννημα-θρέμμα Χαϊδαριώτισσα, μεγαλωμένη στις γειτονιές της Aφαίας και μητέρα ενός αγοριού.

Η Mαρία έχει σπουδάσει Νοσηλευτική με ειδίκευση στις Μ.Ε.Θ. (Μονάδες Εντατικής θεραπείας). Τα τελευταία 22 χρόνια απασχολείται επαγγελματικά στον νευραλγικό χώρο της Υγείας και τα πέντε από αυτά στην μεγαλύτερη Μ.Ε.Θ. της Ευρώπης , στο “Royal London Hospital” της Αγγλίας.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα συμβουλευτικής για πρόληψη κακοποίησης γυναικών και παιδιών , σεμινάρια για ψυχική υγεία και ογκολογία του Βρετανικού συστήματος υγείας.

Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες ενώ υπήρξε αθλήτρια μπάσκετ στο σωματείο ¨Γ.Σ. Δάφνης Δαφνίου Χαΐδαρίου”.

Με την προσχώρηση της Μαρίας, ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας ΕΝΩΝΕΙ δυνάμεις με μια ακόμη ανιδιοτελή και δυναμική  δημότισσα ώστε ΜΑΖΙ να κάνουμε πράξη την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος μας.

Από την πλευρά της, η Μαρία Αναγνωστόπουλου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Ως κάτοικος της Αφαίας και της πόλης του Χαϊδαρίου νιώθω την ανάγκη ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι για τόπο μου ώστε να “ξαναζωντανέψει” και να πάψει να είναι αποκομμένος.

Έφτασε η στιγμή να αγωνιστούμε για μια βιώσιμη, ενιαία πόλη με κοινωνικό πρόσωπο όπου οι Χαΐδαριώτες δεν θα αισθάνονται πολίτες β’ κατηγορίας.

Όραμά μου, μια πόλη που επιλύει επιτέλους μικρά, καθημερινά προβλήματα και γίνεται  το πραγματικό στήριγμα των δημοτών.

Για την επίτευξη του οράματος αυτού, εμπιστεύομαι έναν ικανό και έντιμο Χαϊδαριώτη, ένα νέο και δυναμικό συμπολίτη μας, τον Αποστολή Θεοφίλη και πιστεύω ότι η εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για ένα δημιουργικό, ανθρώπινο και ασφαλές Χαϊδάρι.

Με τις παραπάνω σκέψεις, αποφάσισα να ενταχθώ στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Το Χαϊδάρι Ψηλά!” και να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον ανιδιοτελή αγώνα της.’

Με την κοινωνία μπροστά αγωνιζόμαστε για να πάμε “To Xαΐδάρι Ψηλά!”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button