ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ώρα Χαϊδάρι: Υποψήφιος με τον Άρη Πανόπουλο ο Σπύρος Μαυροπούλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ

Από την αρχή της επαγγελματικής του πορείας, η ώρα (και τα συνώνυμα αυτής -βλέπε χρόνος) δεν του επέτρεπε και πολλές έξω-επαγγελματικές δραστηριότητες. Και όταν πια οι υποχρεώσεις του το επέτρεπαν, φυσικά «οικογενείας επιτρεπούσης», δεν έβλεπε την ώρα για το αγαπημένο του ποδόσφαιρο στην ομάδα που διηύθυνε ως διοικητικό στέλεχος, μια δραστηριότητα που τον γέμιζε και τον γεμίζει ακόμα και σήμερα. Πλέον όμως συμφώνησε και εκείνος πως είναι «Ώρα Χαϊδάρι» και έτσι έδωσε τα χέρια με τον Επικεφαλής του συνδυασμού Άρη Πανόπουλο και ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός συμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο λόγος φυσικά για τον επιχειρηματία Σπύρο Μαυροπούλη. 

Ο Σπύρος Μαυροπούλης, γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης και πατέρας δύο παιδιών, δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως επιχειρηματίας στον κλάδο των εισαγωγών, του εμπορίου αλλά και της εστίασης.

Στην ανάρτηση που ακολούθησε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στάθηκε σε δύο βασικά στοιχεία που έκριναν την επιλογή του, χαρακτηρίζοντας αξιόλογο τον Άρη Πανόπουλο, αλλά και  υπέροχη την ομάδα που φτιάχνει, για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Χαϊδαρίου.  

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button