ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ώρα Χαϊδάρι: Ο Λεωνίδας Πάντος υποψήφιος με τον Άρη Πανόπουλο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συμπόρευση του Λεωνίδα Πάντου με τον συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι», ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής του συνδυασμού Άρη Πανόπουλο. Άρης Πανόπουλος και Λεωνίδας Πάντος γνωρίζονται χρόνια, ενώ έχουν διατηρήσει μεταξύ τους μακρόχρονη και αμοιβαία αλληλοεκτίμηση.

Τα βιογραφικά στοιχεία του κ. Πάντου είναι αξιοσημείωτα, καθώς ο ίδιος είναι οικονομολόγος,  πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα ναυτιλιακά του Πανεπιστημίου Πειραιώς και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 

Εργάζεται στον κλάδο της διαχείρισης και ελέγχου Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, ενώ έχει διατελέσει Οικονομικός Αναλυτής και Σύμβουλος Στρατηγικών Επενδύσεων σε εταιρεία ενέργειας συμφερόντων Μ. Ανατολής. 

Στον απόηχο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του, ο κ. Πάντος δήλωσε:

“Ο Άρης Πανόπουλος έχει όλα τα εχέγγυα για να αναδειχθεί ένας καλός και αποτελεσματικός Δήμαρχος για την πόλη και τους ανθρώπους της. 

Η προηγούμενη ευδόκιμη αυτοδιοικητική του πορεία στα δημοτικά πράγματα του Χαϊδαρίου, η εντιμότητα και το ήθος που τον διακρίνουν, η γνώση του για τα προβλήματα της πόλης, η μεθοδικότητα που διαθέτει σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητά του και κυρίως τα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης που τρέφει για τους συμπολίτες του, εξασφαλίζουν εκείνη την προωθητική δύναμη στον Δήμο μας για να προχωρήσει σε μια νέα προοπτική, για μια πόλη με ασφάλεια, λειτουργικότητα και αισθητική, στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Σήμερα και επίσημα ενώνω τις δυνάμεις μου στην κοινή πορεία για το Χαϊδάρι μας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Πανόπουλο. Γιατί Τώρα είναι Ώρα για το Χαϊδάρι!”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button