ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ώρα Χαϊδάρι και για τον Μανώλη Κουτουλάκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αν κατοικείτε στη συνοικία της Γρηγορούσας στο Χαϊδάρι, σίγουρα θα τον γνωρίζετε, καθώς εκεί γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα. 

Αν, πάλι, κατοικείτε στις άλλες συνοικίες του Χαϊδαρίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας έχει καλημερίσει «ζεστά» κάποιο ζεστό η κρύο πρωινό, καθώς διανύει πλέον την 3η δεκαετία που εργάζεται στα ελληνικά ταχυδρομεία. 

Ο λόγος φυσικά για τον Μανώλη Κουτουλάκη. 

Ιδιαίτερα κοινωνικός αλλά και πολιτικοποιημένος άνθρωπος, αποφάσισε και εκείνος πως «είναι η Ώρα για το Χαϊδάρι», και έτσι εντάσσεται στον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου, στη μάχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Κρατώντας κάποια από τα γραφόμενα του Μανώλη Κουτουλάκη, όπως ο ίδιος τα ανέφερε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, η στασιμότητα που διακρίνει στην πόλη, το ομαδικό πνεύμα και οι προτάσεις που διαθέτει ο συνδυασμός του «αυτοδιοικητικά έμπειρου» Άρη Πανόπουλου ήταν τα στοιχεία που τον ώθησαν να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια, ξεπερνώντας τις στείρες κομματικές ιδεολογίες που δεν χωρούν στην αυτοδιοίκηση, αλλά και θυσιάζοντας τον ήδη περιορισμένο χρόνο από τις αγαπημένες του κόρες και από το ποδόσφαιρο με το οποίο ασχολείται ακόμα ως διαιτητής.

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. O Μανώλης ο Κουτουλάκης είναι από τα καλύτερα παιδιά στην Γρηγορούσα.
    Μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε μπάλα μαζί στο θεατράκι, κάναμε ποδήλατο μαζί εκεί στα στενά της Ανοίξεως, της Πυθαγόρα και της οδού Έλλης.
    Άξιος πραγματικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button