ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ώρα Χαϊδάρι” και για τον Ηλία Ηλιόπουλο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για τον Ηλία Ηλιόπουλο κάθε ώρα είναι «Ώρα Χαϊδάρι» οπότε ο πόθος του και το μεράκι του για την πόλη που μεγάλωσε και ζει βρήκε βάση έκφρασής μέσα από τον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου.

Δημοσιογράφος ο Ηλίας, τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί και για την πόλη μας μέσα από αυτοδιοικητικά Μέσα Ενημέρωσης.

Καθημερινός συντάκτης στην εφημερίδα «Επικαιρότητα Δυτικής Αττικής» εκφράζει τη θέση του για το Χαϊδάρι, έχοντας αντλήσει, όπως λέει και ο ίδιος την αγάπη του για την πόλη, μέσα από την Οικογένεια του.

Ιστορικές επιστημονικές ημερίδες* που διοργανώθηκαν στο «Παλατάκι» με θέματα όπως η «Αθλητική Δικαιοσύνη Σήμερα» και «Αθλητισμός και Μέσα Μαζικής επικοινωνίας» με Δήμαρχο τον Κυριάκο Ντηνιακό και πρόεδρο του ΔΑΟΧ την μητέρα του Μαρία Ηλιοπούλου, φαίνεται πως τον επηρέασαν στα πρώτα χρόνια της δημοσιογραφικής του πορείας, αφού πολλοί ήταν αυτοί που γνώρισαν τη πένα του μέσω του ιστορικού «Φιλάθλου» αλλά και μέσα από το γραφείο τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σήμερα δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στον νέο του ρόλο δικαιώνοντας όσους επιμένουν σε κάθε δυνατό συνδυασμό προσπάθειας για την πόλη τους, το Χαϊδάρι.

*«Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεργάζεται σωστά με τους αθλητικούς συλλόγους για την προώθηση θεμάτων αθλητισμού, επιστημών και πολιτισμού, τότε το αποτέλεσμα δικαιώνει όσους επιμένουν σ’ αυτόν τον συνδυασμό προσπάθειας», είχε γράψει μεταξύ άλλων στη στήλη του «3η κάρτα» ο Τάκης Χαραλαμπίδης στην εφημερίδα τα Νέα τον Νοέμβριο του 1999 για τις παραπάνω εκδηλώσεις

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button