ΕΚΛΟΓΕΣ

Ώρα Χαϊδάρι: Δημήτρης Κλεισιάρης, το νέο μέλος του συνδυασμού του Άρη Πανόπουλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ

Ο ίδιος αρέσκεται να αποκαλεί τον εαυτό του «Χαϊδαριωτάκι», αν και δε γεννήθηκε στην πόλη μας, αλλά την ζει και την νοιάζεται ως κάτοικος της τα τελευταία 26 χρόνια της ζωής του. Ο όρος «Χαϊδαριωτάκι» με τον οποίο αρέσκεται να περιγράφει τον εαυτό του, μάλιστα, δείχνει τόσο την ταπεινότητα του, όσο και την αγάπη του για το Χαϊδάρι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κλεισιάρη, έναν υπερ-δραστήριο κοινωνικά οικογενειάρχη που συμπορεύεται στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Για να δώσουμε μερικά βιογραφικά στοιχεία του κ. Κλεισιάρη, όπως αντλούνται από την παρουσίαση του στο πλευρό του κ. Πανόπουλου, έχει πραγματοποιήσει σπουδές στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, ενώ έχει λάβει και πιστοποιήσεις τόσο στον τομέα του marketing, όσο και στον τομέα των πωλήσεων. Η μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία του εδράζεται κυρίως στον ιδιωτικό τομέα, ενώ, από το 2009 έως και σήμερα, εργάζεται στην ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ.

Μακρόχρονη είναι, παράλληλα, η κοινωνική, ενεργή παρουσία του στους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης του Χαϊδαρίου, αλλά και η συνδικαλιστική παρουσία του ως εκλεγμένο Μέλος στο ΔΣ του Σωματείου Ηλεκτροδηγών ΤΡΑΜ Αττικής, αλλά και ως εκλεγμένος Αντιπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθηνών.  

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button