Χαϊδάρι Σήμερα Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας - Όλα τα ζώδια, από την Αλεξάνδρα Καρτά

Δεν θα υπάρχει τίποτα που να χαρακτηρίζεται ανούσιο και λίγο. Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από ισχυρά θετικές δονήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, είναι για σας μία περίοδος ανάκαμψης σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να μην έχετε και τις καλύτερες σχέσεις με τους άλλους, ιδίως σε κάποια έντονα  ξεσπάσματα που θα κάνετε στις 19/11, θα έχετε όμως μία προστασία που θα σας ακολουθεί παντού. Η σύνοδος Αφροδίτη Δία στον Σκορπιό και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα σας δώσει εσωτερική αναγέννηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες αυτές θα είναι πολύ ιδιαίτερες σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, δεν θα περάσει χωρίς να σας αφήσει την θετική ενέργεια της. Όπως επίσης η πολύ ευνοϊκή πλανητική όψη της Αφροδίτης με τον Δία. Έτσι θα βρείτε λύσεις σε ότι σας είχε προβληματίσει στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, ή θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πριν αδυνατούσατε ακόμη και να τις σκεφτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά νέα ξεκινήματα θα υπάρξουν αυτή την περίοδο για σας. Θα βρεθούν  επίσης δίπλα σας άτομα που θα σας βοηθήσουν ώστε να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν κυρίως με την οικονομική σας θέση. Ίσως ακόμη να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μία ισορροπημένη διατροφή, ή να φροντίσετε την υγεία σας που έχετε παραμελήσει.

Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά, 6973 232795. Δικό της έργο είναι η φωτογραφία εξωφύλλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο και τρίτο δεκαήμερο τα νέα είναι υπερβολικά ευοίωνα. Η προσωπική σας ζωή αποκτά χρώμα, διάθεση, νόημα και ίσως να ξεκινήσει ένα καινούριο και πολλά υποσχόμενο ειδύλλιο. Η Νέα Σελήνη στον τομέα της δημιουργίας και των προσωπικών σας επιδιώξεων, μπορεί να σας χαρίσει έναν απόγονο, ή μία περίοδο που τα παιδιά θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Οι οικογενειακές σας ρίζες θα σας απασχολήσουν έντονα και ευχάριστα αυτές τις μέρες. Η σύνοδος Αφροδίτη, Δία στην αρχή της βδομάδας, ηρεμεί τις οικογενειακές εντάσεις και φέρνει χαρά. Ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας δείξει ότι πολλά πράγματα που θεωρούσατε δύσκολα στο να πραγματοποιηθούν, ανταποκρίνονται υπέροχα στις βλέψεις και στις βαθιές επιδιώξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχει ξεκινήσει για σας μία πολύ όμορφη περίοδος που οι γνώσεις και οι επαφές σας με τους άλλους ανταποκρίνονται υπέροχα στα μελλοντικά σας σχέδια. Ταξίδια, συζητήσεις και συμφωνίες, θα σας βρουν πανέτοιμους και θα έχετε να κερδίσετε σίγουρα κάτι σημαντικό από όλο αυτό. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας χαρίσει μία νέα εμπειρία.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά οφέλη να περιμένετε από αυτές τις μέρες και όχι μόνο. Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να έρχεται σε σύνοδο με τον Δία, όπου διαχέετε από εκεί μία υψηλά θετική ενέργεια για την ζωή σας. Κάντε θετικές σκέψεις και βάλτε νέους στόχους που θα έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν, με την προϋπόθεση τα κίνητρα να έχουν ηθικό υπόβαθρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ θετική περίοδο από κάθε άποψη. Το πλανητικό σκηνικό έχει συνωμοτήσει να σας κάνει ένα σημαντικό δώρο, που δεν θα το ξεχάσετε εύκολα. Στον καθένα από σας θα είναι κάτι ξεχωριστό και κυρίως κάτι χρήσιμο. Αν πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή ιδίως για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε γιατρειά σε ότι σας έχει κουράσει και σας έχει πληγώσει. Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική σε κάθε περίπτωση που θέλετε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας. Η γαλήνη θα είναι μέρος αυτής της περιόδου, όπως επίσης και οι ευκαιρίες που θα υπάρχουν σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο. Αν πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας, αυτές οι μέρες είναι οι πιο κατάλληλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινωνικότητα σας θα σας δείξει νέους δρόμους και θα σας εντάξει σε νέες κοινωνικές ομάδες. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα σας δώσει την δύναμη να κάνετε καινούρια όνειρα και να τα πραγματοποιήσετε σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά με άτομα που θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας δοθούν αυτές τις μέρες. Θα υπάρξει μία ευκολία στο να προσαρμόσετε την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή, ή να κάνετε μία συνεργασία που θα αφορά και ένα πολύ δικό σας άτομο. Η ολοκλήρωση σε ένα δημιουργικό σας έργο, θα έρθει με πολύ σωστό τρόπο, μέσα από προσπάθειες που θα έχουν το καταλληλότερο time.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μέρες αυτές θα έχουν μία ιδιαίτερα καλή και ήρεμη ενέργεια. Ο Δίας και η Αφροδίτη σε σύνοδο από τον Σκορπιό, θα απαλύνει και θα ευνοήσει την προσωπική σας ζωή. Βέβαια εσείς του τρίτου δεκαημέρου δεν έχετε ακόμη απαλλαγεί με την παρουσία του Κρόνου, που σας δημιουργεί “αναστατώσεις” κάθε είδους. Η Νέα Σελήνη, από την άλλη, θα σας βοηθήσει να μην χάσετε τον ενθουσιασμό σας.