Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Οικονόμου Γεώργιος, DDS, MSc, MJDF RCS (Eng), με ειδικότητα στην Εμφυτευματολογία διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Δάσος Χαϊδαρίου.
Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία εισήχθη μέσω πανελλαδικών εξετάσεων έχοντας συγκεντρώσει 19.122 μόρια, ενώ αποφοίτησε με βαθμό 7.9/10.
Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη χειρουργική και προσθετική Εμφυτευματολογία, στο Πανεπιστήμιο Cardiff, στο Ηνωμένο Βασίλειο (MSc Implantology, Cardiff University), από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό «Διάκριση» (Distinction), ενώ κατά τη διάρκεια της φοίτησής του έλαβε υποτροφία από την Ουαλική Κυβέρνηση.
Ακόμη, απέκτησε το Δίπλωμα μέλους του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών της Αγγλίας (Diploma of Membership of the Joint Dental Faculties of the Royal College of Surgeons of England), έπειτα από γραπτές και προφορικές εξετάσεις, καθώς και εξετάσεις κλινικής προσομοίωσης σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής στο Λονδίνο.
Από 1/2/2016 έως 15/6/2017 εργάσθηκε στο Οδοντιατρικό Κέντρο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ από 4/9/2017 έως 4/9/2018 υπηρέτησε ως Γενικός Οδοντίατρος στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος.
Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Ανατομίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τέσσερα έτη.
Επιπρόσθετα, είναι συγγραφέας επιστημονικών συγγραμμάτων Ανατομικής και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά Οδοντιατρικής.
Ακόμη, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε επιστημονικά συνέρδια και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το πλήρως εξοπλισμένο, σύγχρονο οδοντιατρείο του παρέχει όλα τα είδη οδοντιατρικών υπηρεσιών, με έμφαση στην ψηφιακή προσθετική, τη θεραπεία με οδοντικά εμφυτεύματα και τις εφαρμογές Laser.

Οδοντιατρείο Dental Optimacy – Οικονόμου Γεώργιος

Διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου 48, Δάσος Χαϊδαρίου 124 62

Τηλέφωνο: 2105325270