ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, το MG Travel προτείνει τέλειες εκδρομές Σαββατοκύριακου

Ο καιρός φτιάχνει και ο Σεπτέμβριος επανέρχεται σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες, οπότε… δεν το βάζουμε κάτω. Τι καλύτερο από μια όμορφη απόδραση με το MG Travel;

Για το επόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου μας έχει δύο προτάσεις, μία για μονοήμερη εκδρομή στο Λεωνίδιο και μία διήμερη στην Πάργα. Διαλέγουμε λοιπόν, παίρνουμε το μαγιό μας και απολαμβάνουμε ένα άκρως ελληνικό, φθινοπωρινό καλοκαιράκι.

Πιο συγκεκριμένα:

Μονή Ελώνης – Λεωνίδιο, 19 Σεπτεμβρίου

Ημερήσια, 18€

Αναχώρηση στις 07:30 για τη Μονή της Παναγίας της Έλωνας στην Κυνουρία με σύντομη στάση στον Ισθμό. Περνώντας από Άστρος και Λεωνίδιο, φθάνουμε στο επιβλητικό μοναστήρι που είναι χτισμένο σε κοίλωμα βράχου στο νότιο τμήμα της οροσειράς του Πάρνωνα. Συνεχίζουμε για την παραλία Πλάκας (Λεωνιδίου), όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στην Αθήνα.

Πάργα – Σύβοτα, 18 – 19 Σεπτεμβρίου

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, το MG Travel προτείνει τέλειες εκδρομές Σαββατοκύριακου 3

Διήμερη, 95€

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/9

Αναχώρηση στις 07:30 για το Μενίδι Αμφιλοχίας, με ενδιάμεσες στάσεις. Ξεκινάμε από την Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, διασχίζουμε την εντυπωσιακή καλωδιωτή γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, περνάμε στην Ιόνια Οδό και φθάνουμε στο παραθαλάσσιο Μενίδι, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν συνεχίζουμε μέσω Άρτας για την Αμμουδιά, το γραφικό χωριουδάκι στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Επόμενος σταθμός, η πανέμορφη Πάργα, που φημίζεται για τις έντονες εναλλαγές χρωμάτων, τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και το υπέροχο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/9

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για τα μοναδικά Σύβοτα: εξωτικές παραλίες, θεσπέσιες αμμουδιές, καταπράσινοι λόφοι και κατάφυτα νησάκια συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που δικαίως έχει κερδίσει τον τίτλο της ελληνικής Καραϊβικής. Θα παραμείνουμε για καφέ και προαιρετικά για μπάνιο. Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχωρούμε για την επιστροφή μας, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό στο Μενίδι ή στην Αμφιλοχία και για καφέ καθοδόν.

Για περισσότερες εκδρομές Σεπτεμβρίου εδώ: MG Travel, γλυκός Σεπτέμβρης με 14 όμορφες εξορμήσεις στην Ελλάδα

Παρόμοια Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button