ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οι ίδιοι οι “γονείς του μικρού μαθητή” παγιδεύουν το μονάκριβό τους!

 

Ίσως κάποιοι βρουν αιρετικό το σχόλιο του αναγνώστη “Me” στο άρθρο μας “Βελτίωση πεζοδρομίων γύρω από τα σχολεία” και ειδικά στο σημείο που αφορά την συμπεριφορά των γονέων. Αλλά είναι πράγματι;

Να τι μας γράφει:

Μια-δύο κουβέντες συμπληρωματικές του άρθρου.

Αυτοί που παρκάρουν στο πεζοδρόμιο (αν δεν υπάρχει, θα γίνει και θα παρκάρουν) είναι ο μπαμπάς και η μαμά του μικρού μαθητή που εμποδίζεται.

Οι γονείς του μικρού μαθητή μεταφέρουν το μονάκριβό τους στο σχολείο (συνήθως χωρίς ζώνη στο μπροστινό κάθισμα) χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο. Τις περισσότερες φορές για απόσταση μικρότερη των 200-500 μέτρων.

Οι γονείς του μικρού μαθητή τρέχουν σαν παλαβοί και αγχωμένοι μέσα στα στενά, ενώ πολλές φορές μιλάνε και στο κινητό.

Οι γονείς του μικρού μαθητή είμαι αυτοί που με παράνομα σκαλοπάτια, παρτέρια, καφάσια, καρέκλες, ταμπέλες, ράμπες γκαράζ, ζαρτινιέρες κλείνουν τα ήδη μικρά πεζοδρόμια και εμποδίζουν την ασφαλή μετάβαση των παιδιών τους.

Οι γονείς του μικρού μαθητή παρκάρουν στο δημόσιο χώρο, στο δρόμο δηλαδή έξω από το σπίτι τους (μάλιστα πολλές φορές τον καβαντζώνουν και με έπιπλα), κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και εμποδίζοντας τα διερχόμενα αυτοκίνητα να δουν το παιδί τους, που ετοιμάζεται να περάσει απέναντι.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button