ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι δημοσκόποι θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, το βράδυ των εκλογών, γιατί θα πέσουν έξω”

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Στούντιο με θέα” με τη Φαίη Μαυραγάνη, ήταν καλεσμένος ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, υποψήφιος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρώην υπουργός όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

Στην απαράδεκτη στάση της αλβανικής κυβέρνησης στο θέμα της σύλληψης και κράτησης του Φρέντυ Μπελέρη και στην ανιστόρητη δήλωση του κ. Σκέρτσου για τις γερμανικές αποζημιώσεις, κυρίως όταν υπάρχει μία διαχρονική προσπάθεια όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων για να διατηρηθεί ανοιχτό το ζήτημα.

"Οι δημοσκόποι θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, το βράδυ των εκλογών, γιατί θα πέσουν έξω" 1

Στην ακρίβεια των διακοπών, καθώς οι διακοπές είναι απαγορευτικές για την πλειοψηφία των Ελλήνων με χαμηλά εισοδήματα. Ο Π. Κουρουμπλής δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός έχει προτεραιότητα να επιβιώσει και όχι να πάει διακοπές, γιατί η κυβέρνηση των κουπονιών τον μετέτρεψε σε έναν λαό που ζει με επιδόματα. Την ίδια στιγμή που καλπάζει η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια απομυζά τις οικονομικές δυνατότητες των πολιτών, προτεραιότητα είναι η αύξηση της αγοραστικής τους δύναμης. Αν η ανάπτυξη δεν διανέμεται με δίκαιο τρόπο, δεν υπάρχει αναδιανομή, τότε τα χρήματα διαχέονται στα ολιγοπώλια. Ο τουρισμός είναι ωφέλιμος έως ένα σημείο, όταν απορροφά και καταναλώνει προϊόντα και υπηρεσίες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της οικονομίας, με υψηλότερους δείκτες κατανάλωσης εγχώριων προϊόντων.

Στα προβλήματα των περιοχών της Δυτικής Αθήνας όπου είναι υποψήφιος βουλευτής και όπου ο κ. Μητσοτάκης, ως βουλευτής επίσης της περιοχής και  πρωθυπουργός της χώρας, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει ούτε ένα έργο, παρά τις δεσμεύσεις του.

– Στις δημοσκοπήσεις και συνεργασίες της επόμενης μέρας όπου τόνισε ότι οι μετρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι δύσκολες για όσους δεν γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του κόμματος, με ένα μεγάλο ποσοστό να τον ψηφίζει στην κάλπη αλλά να μην τον στηρίζει στο καφενείο.

Τέλος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε ότι το βράδυ των εκλογών, το μεγάλο πολιτικό πρόβλημα θα το έχουν οι δημοσκόποι, γιατί θα πέσουν έξω. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι το πρώτο κόμμα, δεδομένου ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η τελική απόφαση για το 8% της αδιευκρίνιστης ψήφου θα παρθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας, ένα ποσοστό 5 – 5,5% στη διάρκεια της εβδομάδας και το 2,5% το Σαββατοκύριακο, άρα όλη αυτή η αυταρέσκεια της ΝΔ δε διασφαλίζεται από τις δημοσκοπήσεις.

Δείτε το σχετικό video:

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button