ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Τάκης Πούντζας υποψήφιος με τον Άρη Πανόπουλο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου Παναγιώτης (Τάκης) Πούντζας ανακοινώθηκε πως θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ώρα Χαϊδάρι» του Άρη Πανόπουλου.

Ο ίδιος έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αθλητισμό, και κυρίως στο αγαπημένο του άθλημα το τένις, από τα ΤΕΦΑΑ όπου σπούδασε, μέχρι και σήμερα.

Έχοντας διατελέσει Προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας Αντισφαίρισης στις κατηγορίες U12 & U16 ο Παναγιώτης Πούντζας αποτελεί σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα του ΑΟΑΧ.

Πατέρας τριών παιδιών σήμερα, γαλουχώντας στις αξίες του αθλητισμού τα παιδιά των ακαδημιών της πόλης μας εδώ και χρόνια, αποφάσισε να προσφέρει τον καλύτερο του εαυτό και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συστρατευόμενος  με τον Άρη Πανόπουλο με στόχο την νίκη για τις εκλογές του Οκτωβρίου. 

Με αφορμή την υποψηφιότητα του και τους λόγους που τον ώθησαν να συμμετάσχει στο πλευρό του κ. Πανόπουλου δήλωσε:

Ο Τάκης Πούντζας υποψήφιος με τον Άρη Πανόπουλο 3

«Αγαπητοί φίλοι,
Η μακρά μου διαδρομή στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον χώρο του τένις στηρίχθηκε πάντα στην ανιδιοτελή αγάπη μου για το άθλημα και την εξέλιξη του, όπως και την εξέλιξη  των παιδιών που ασχολούνται από τα πρώτα τους βήματα σε αυτόν τον χώρο.

Με την ενεργή μου συμμετοχή όλα αυτά τα χρόνια, το τένις στο Χαϊδάρι απέκτησε ταυτότητα, διεθνή αναγνωρισιμότητα και πολλούς καταξιωμένους αθλητές, τόσο σε Πανελλήνιο, όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. 

Το Χαϊδάρι είναι ένας τόπος που έχω μεγαλώσει τόσο επαγγελματικά όσο και σαν αθλητής. Όραμα μου ήταν πάντα να δημιουργώ τις κατάλληλες συνθήκες στους χώρους του αθλητισμού οι οποίοι θα κατακλύζονται από παιδιά και νέους.  Το όραμά μου αυτό καθώς και η θέληση μου να πάμε το Χαϊδάρι σε μια νέα, σύγχρονη εποχή, βασισμένη σε ευρωπαϊκά συστήματα αθλητισμού και ψυχαγωγίας, βρήκε έναν κοινό οραματιστή, τον Άρη Πανόπουλο. 

Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος γιατί θεωρώ ότι ήρθε η Ώρα για το Χαϊδάρι. Ένα Χαϊδάρι αξιών, ευκαιριών, ανάπτυξης. Ένα Χαϊδάρι για όλους»

Ο Τάκης Πούντζας υποψήφιος με τον Άρη Πανόπουλο 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button