ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στη Δυτική Αθήνα θα απονείμει δικαιοσύνη

Theodoros Spiliopoulos

Στον δρόμο της αλλαγής συσχετισμών, για την δημιουργία μιας κυβέρνησης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Το αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές στη Δυτική Αθήνα θα συμβάλλει στην νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και την δημιουργία κυβέρνησης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Ο καιρός τελειώνει για τους εξ επαγγέλματος ισαποστάκηδες. Ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις που ανησυχούν για τη ακροδεξιά ρητορεία και πολιτική της ΝΔ του Μητσοτάκη παίρνουν θέση στην στήριξη της αλλαγής που απαιτεί ο κόσμος.

Η ΝΔ το 2019 τσαλακώθηκε στην Δυτική Αθήνα.

Τώρα που πολύ περισσότερος κόσμος κατάλαβε στο πετσί του τις πολιτικές εξόντωσης των εργαζομένων και μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων η τιμωρία θα είναι εξοντωτική για την ΝΔ στην Δυτική Αθήνα.

Οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που στρατεύτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τσίπρα για ένα κόμμα μαζικό και μαχητικό, που να αντιστοιχεί στις ανάγκες των καιρών, ήδη έχουν βρει τον βηματισμό τους για την εκλογική μάχη.

Έχουν ανοίξει με επιτυχία τους διαύλους επικοινωνίας με πρόσωπα και δυνάμεις που αντιτίθενται στο καθεστώς Μητσοτάκη της κλεπτοκρατίας και καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου, της καταρράκωσης των δημοκρατικών θεσμών στο Κοινοβούλιο και στην τοπική αυτοδιοίκηση ,στους θεσμούς ελέγχου των ανεξάρτητων αρχών, της νομοθέτησης και μάλιστα εκ των υστέρων προς εξυπηρέτηση των σχεδίων του επιτελικού κράτους της ΝΔ.

Το ψηφοδέλτιο στην ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στη Δυτική Αθήνα θα απονείμει δικαιοσύνη 3

Και οι ανακοινώσεις στήριξης υποψηφιοτήτων στους μεγάλους δήμους, όπως και στο δικό μας Περιστέρι (στήριξη Ανδρέα Παχατουρίδη) ανταποκρίνονται στο αίτημα για ευρύτερες συστρατεύσεις με στόχο επιτυχίες και αποτελεσματικότητα για παραγωγή κοινωνικού και πολιτικού έργου, με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που ήδη έχει διατυπωθεί και διατυπώνεται δημόσια για να συνδιαμορφωθεί όχι μόνο με τις κοινωνικές δυνάμεις που στηρίζουν την ανάγκη αλλαγών αλλά και τα κοινωνικά κινήματα.

ΥΓ. Δικαίωση: ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ (22 Ιουλίου 2019)

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button