ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Πλούσιος και ποιοτικός “Πολιτιστικός Σεπτέμβρης” – Οι 12 εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο

Το πυκνό φθινοπωρινό πολιτιστικό 15μερο του Δήμου Χαϊδαρίου περιλαμβάνει γνωστά ονόματα του θεάτρου και της μουσικής και ποικιλία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, που θα καλύψουν τα περισσότερα γούστα. Χατζηγιάννης, Νίνου – Κουρλαμπάς, Αρζόγλου – Ζούνη, Χατζηπαναγιώτης, ορχήστρα της ΕΡΤ – Κίτρινα Ποδήλατα, αλλά και κλασική μουσική, Stand up Comedy, παραστάσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής, υπόσχονται ωραίες βραδιές.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός στο μήνυμά του αναφέρει:
“Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Ο Σεπτέμβριος στο Χαϊδάρι είναι πάντα ο μήνας του Πολιτισμού, των όμορφων βραδιών στο τέλος του καλοκαιριού, των χαρούμενων
συναντήσεων με φίλους και γείτονες στις πλατείες της πόλης μας. Για τον φετινό «Πολιτιστικό Σεπτέμβρη» του Δήμου επιλέξαμε
θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και για τη δημοφιλία των καλλιτεχνών τους,
διαμορφώνοντας ένα πολύ αξιόλογο συνολικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, πάντα με ελεύθερη είσοδο.
Αποκορύφωμα της διοργάνωσης είναι το αφιέρωμα στις Αλησμόνητες Πατρίδες, με το οποίο τιμούμε τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, χωρίς παράλληλα να ξεχνάμε και την Κυπριακή τραγωδία.
Σας περιμένουμε με χαρά, όλες και όλους!”

Ο Μάνος Πετούσης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού, που έχει την ευθύνη της καλλιτεχνικής επιμέλειας και της οργάνωσης του Φεστιβάλ, σημειώνει:

Σας καλωσορίζουμε και σας περιμένουμε στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη του Δήμου μας. Από τη Μικρά Ασία του χθες, στην Ελλάδα του σήμερα. Εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Ραντεβού λοιπόν, στο Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου, στην πλατεία Δημαρχείου, στην πλατεία Ηρώων, αλλά και στη Μονή Δαφνίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων από 11 έως 25 Σεπτεμβρίου: https://bit.ly/politistikos-septemvrios

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button