ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Παναγιώτης Τσατσαρώνης στο πλευρό του Βαγγέλη Ντηνιακού

Ο Παναγιώτης Τσατσαρώνης στο πλευρό του Βαγγέλη Ντηνιακού και της δημοτικής παράταξης «ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ» στις επερχόμενες εκλογές. Ο ίδιος είναι δικηγόρος, MSc και απόφοιτος του τμήματος λογιστικής και χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε μόλις τρεις μήνες πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Έφτασε λοιπόν η ώρα να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε ποιο μέλλον θέλουμε για την πόλης μας τα επόμενα χρόνια. Προφανώς, η κατάσταση στην πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα δεν με ικανοποιεί ούτε στο ελάχιστο. Άποψη που συμμερίζεται και η πλειοψηφία των συνδημοτών μου. Η αίγλη του παρελθόντος, που κατέτασσε το Χαϊδάρι σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές και οδήγησε χιλιάδες Αθηναίους να εγκατασταθούν μόνιμα σε αυτή, έχει πια ξεθωριάσει.

Tο παζλ της σημερινής εικόνας της περιοχής μας συνθέτουν σπασμένες πλάκες στα πεζοδρόμια και στους δρόμους. Στοίβες σκουπιδιών στις γειτονιές, ετοιμόρροπα δένδρα, ελλιπής φωτισμός ακόμη και σε κεντρικά σημεία της πόλης. Παραμελημένοι αθλητικοί και ιστορικοί χώροι. Όλα δηλαδή όσα χαρακτηρίζουν ένα Δήμο παρατημένο στην τύχη. Συνεχής υποβάθμιση και απαξίωση κανένας σεβασμός προς τους δημότες του, αλλά και τους επισκέπτες του.

Πέραν αυτών, θεμελιώδους σημασίας ζητήματα όπως η ελλιπέστατη δημοτική και αστική συγκοινωνία και η πρακτικά υποβαθμισμένη τοπική αγορά, αποτελούν πρόδηλα σημάδια παρακμής. Υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του δημότη Χαϊδαρίου .

Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν αρκεί μόνο να αποδοθούν ευθύνες στην τωρινή, αλλά και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές!

Απαιτούνται πράξεις

Στην δύσκολη αυτή λοιπόν συγκυρία για το Δήμο μας, απαιτούνται πράξεις! Απαιτούνται άνθρωποι αποφασιστικοί, άνθρωποι με γνώσεις, άνθρωποι με στόχους και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να τους υλοποιήσουν. Άνθρωποι – εργάτες οι οποίοι, βλέπουν πέρα από τη γενική μίζερη εικόνα των τελευταίων ετών. Και  αναζητούν την πρόοδο, την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Χαϊδαρίου μας!

Έχοντας λοιπόν όχι μόνο άμεση επίγνωση των προβλημάτων της πόλης μας, αλλά και τα απαραίτητα εφόδια να προσφέρω, την όρεξη και την θέληση να εργαστώ, όπου μου ζητηθεί για τον κοινό σκοπό, αλλά και την ειλικρινή μου υπόσχεση ότι αυτό δε θα γίνει με ευχολόγια αλλά με ΠΡΑΞΕΙΣ, αποφάσισα να στηρίξω ενεργά την παράταξη «ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ», και τον Βαγγέλη Ντηνιακό. Έναν άνθρωπο που μας συνδέουν κοινές ιδέες και αντιλήψεις για ένα καλύτερο Χαϊδάρι, όπως αυτές αντικατοπτρίζονται στις συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες του τα τελευταία χρόνια από την θέση της αντιπολίτευσης.

Γιατί με όραμα και σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για την πόλη μας.

Παναγιώτης Τσατσαρώνης

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button