ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται στα πόδια του για πρώτη φορά – Video

Ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σκορπά χαμόγελα αισιοδοξίας. Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε από τους γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» στο Facebook.

https://www.facebook.com/112576106786899/videos/467245587492422/

Οι γονείς του ευχαριστούν όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του παιδιού και της οικογένειας: «Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Σστις 21 Νοεμβρίου 2019, ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη χορήγηση της θεραπείας στον Παναγιώτη Ραφαήλ, ο οποίος βρίσκεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης. Ο μικρός διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με τη σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας τύπου 1.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button