ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

O Παναγιώτης Οφθαλμίδης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη

Αγωνιστική και διεκδικητική υποψηφιότητα για τη Δυτική Αθήνα

Τον Παναγιώτη Οφθαλμίδη συναντήσαμε στο Χαϊδάρι. Ο Παναγιώτης είναι γνωστός στα στέκια της πόλης μας από την εδώ διαμονή του την τελευταία δεκαετία.

Όσοι τον γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια ως εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια ξέρουν για την έντονη και επιτυχή συνδικαλιστική του δραστηριότητα στον χώρο των ΕΛΠΕ.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ 

” Αγωνίζομαι, διεκδικώ και κερδίζω” 

Χιλιάδες οικογένειες εργαζομένων στα ΕΛΠΕ έμειναν όρθιες τα χρόνια της κρίσης χάριν των επιτυχημένων Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που διαπραγματεύτηκε και υπέγραψε ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη, στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Πρόκειται για μια έντονα αγωνιστική και διεκδικητική υποψηφιότητα που αξίζει να στηρίξετε συμβάλλοντας έτσι στην επίλυση χρόνιων τοπικών προβλημάτων της περιοχής μας.

Ως γνωστόν η Περιφέρεια Αττικής διαιρείται σε οκτώ περιφερειακές ενότητες: Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Βορείου Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Νοτίου Τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Νήσων Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ  είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων και ιδρυτικό μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενότητα – Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής» που ως στόχο έχει την ανανέωση του συνδικαλιστικού κινήματος, στρέφοντας τα πυρά της στην υπάρχουσα δομή της ΓΣΕΕ.

Το Σάββατο 18 Μαϊου 2019 ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης στο Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά

Επικοινωνία:  6983133229 |  210 5718960  | [email protected] | facebook 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button