Την πρώτη της πολιτιστική εκδήλωση παρουσιάζει η νέα δημοτική αρχή, με τη σφραγίδα του Μάνου Πετούση. Θα ακούσουμε τη μουσική από δύο σημαντικές παραστάσεις, που θα ανεβούν φέτος το χειμώνα στην Αθήνα με σπουδαίους πρωταγωνιστές. 

Συγκεκριμένα:

Η μουσική και τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από την θρυλική ταινία “Η Παριζιάνα” και από την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση “Ο βασιλιάς ΝΤΟ” θα παρουσιαστούν σε μια μοναδική εκδήλωση με την παρουσία του ίδιου του Μίμη Πλέσσα την οποία διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 στην πλατεία Δημαρχείου.

Η “Παριζιάνα” που άφησε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο με την ερμηνεία της Ρένας Βλαχοπούλου αναβιώνει φέτος τον Οκτώβριο στη σκηνή του θεάτρου Broadway από πολυμελή θίασο με επικεφαλής την Μπέσυ Μάλφα και τον Αντώνη Λουδάρο. Παράλληλα στην παιδική σκηνή του θεάτρου παρουσιάζεται για πρώτη φορά η παράσταση “Ο βασιλιάς ΝΤΟ” με τους Κώστα Βουτσά και Άννα Φόνσου στηριγμένη στο παραμύθι για τον κόσμο της μουσικής που έχει γράψει ο Μίμης Πλέσσας. Η παραγωγή των παραστάσεων είναι της “Music & Drama Productions” του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Η “Σύγχρονη Ορχήστρα ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ” υπό την διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου ένα μήνα πριν την έναρξη των παραστάσεων στο θέατρο Broadway έρχεται στην πλατεία Δημαρχείου στο Χαϊδάρι. Συμμετέχουν:

Κώστας Βουτσάς, Άννα Φόνσου, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Μπέσυ Μάλφα, Αντώνης Λουδάρος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Μαρτάκης, Τόνυ Δημητρίου, Έρικα Μπρόγερ, Λένα Αλκαίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ελευθερία Ρήγου, Πέτρος Ξεκούκης, Γιάννης Κρητικός.

Μια μουσική εκδήλωση που προηγείται χρονικά της παράστασης στο κέντρο της Αθήνας καθώς σταθερός στόχος του Δήμου μας θα είναι το Χαϊδάρι να παρακολουθεί την αιχμή της πολιτιστικής επικαιρότητας.

Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.