ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Λεωνίδας Τσαντήλας υποψήφιος με τον Άρη Πανόπουλο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τον νεαρότερο ηλικιακά υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ώρα Χαϊδάρι” Άρης Πανόπουλος.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Τσαντήλα, φοιτητή στο τμήμα Μηχανολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, γεννηθέντα το 2001.

Όπως υπογράμμισε μάλιστα ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η υποψηφιότητά του έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους νέους της πόλης, να καταγράψουν μαζί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, να καταθέσουν  τις ιδέες τους, να βάλουν στόχους, και να αναλάβουν  δράση, ενώ, θέλοντας να εξηγήσει τους άξονες της επιλογής του προσέθεσε χαρακτηριστικά:

«Γιατί Υποψήφιος; Γιατί το Χαϊδάρι είναι το σπίτι μας και η καθημερινότητά του μας αφορά όλους. 

Γιατί τώρα; Γιατί το Χαϊδάρι έχει σοβαρά προβλήματα, τα οποία μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει με μια απλή βόλτα.

Γιατί με τον Άρη; Γιατί από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκα την ειλικρινή αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας. Είναι συνέχεια έξω, στους δρόμους ακούγοντας τα προβλήματα των δημοτών. Είναι οικείος, ευθύς, άμεσος και κυρίως αληθινός. Δεν κρύβεται πίσω από κλειστές πόρτες, δεν είναι απόμακρος και εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει τον οδικό χάρτη των λύσεων στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες. Και το σημαντικότερο είναι ότι είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και την επόμενη μέρα.»

Αναμφισβήτητα η κίνηση αυτή προσδίδει μια ποικιλότροπη δυναμική, καθώς φαίνεται πλέον στην πράξη ότι ο Άρης Πανόπουλος δίνει βήμα στους νέους, τους καθιστά συμμέτοχους στο εγχείρημα αλλά και στην επόμενη μέρα, ενώ υλοποιεί αυτό που πολλές φορές έχει πει στην αποστροφή του λόγου του ότι δηλαδή «τα νέα παιδιά αποτελούν το μέλλον της πόλης και πρέπει να συμμετέχουν».

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Καλό αγώνα , αξιοποιήστε τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου οργανωμένα , καλή επιτυχία ΥΓ πάντα στη διάθεσή σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button