ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – “ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”

Πριν λίγες μέρες σε μία μεγάλη εκδήλωση ο ορθοπεδικός Κωνσταντίνος Σαρόπουλος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δημαρχιακό Αξίωμα στην Αγία Βαρβάρα, στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Ο κος Σαρόπουλος, βαθύς γνώστης των προβλημάτων της περιοχής, λόγω της πολυετούς λειτουργίας του ιατρείου του στην πόλη,  παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της δημοτικής παράταξης “ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”, της οποίας είναι επικεφαλής. 

Στην κατάμεστη αίθουσα, με ενωτικό πνεύμα και σε κλίμα ενθουσιασμού, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν θέσει, εφόσον αναλάβουν τη διοίκηση του δήμου.

Η διαφάνεια στη διαχείριση και τις προσλήψεις, η ισονομία και η ισοτιμία για όλους τους πολίτες είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες τις οποίες πρεσβεύει. 

Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας 3

Εκτενή αναφορά ο κος Σαρόπουλος έκανε στη νεολαία, το μέλλον της πόλης. Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο στόχος του είναι να κάνει την Αγία Βαρβάρα μία ελκυστική πόλη για τους νέους ανθρώπους, ώστε να μένουν σε αυτή και να βρίσκουν διέξοδο στη δημιουργικότητά τους.

Κλείνοντας την ομιλία του απευθύνθηκε στους παριστάμενους λέγοντας ότι για όλα η βασική προϋπόθεση είναι να τους έχει μαζί του.  

“Μαζί με εσάς και όσους ζητούν διάλογο, ειλικρίνεια, δημοκρατία, αξιοκρατία, αξιοπιστία, σοβαρότητα, σεβασμό, υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικότητα”

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση μεγάλου μέρους του ψηφοδελτίου και τους υποψήφιους/ες. 

Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button