ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος στην Α.Ε. Δάφνης Δάσους

Του Χρήστου Τσούνη

Ο έμπειρος επιθετικός Χρήστος Αγγελόπουλος αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Γιάννη Μπαϊρακταρίδη. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Ρόδου.

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος δήλωσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”: “Όσον αφορά το ότι πήγα στο Δάσος είναι για δυο λόγους. Ο πρωτος είναι το συναισθηματικό κομμάτι. Επέστρεψα στα γήπεδα που ξεκίνησα νεαρός, αλλά και όπου έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο δεύτερος αφορά τον προπονητή. Ο Μπαϊρακταρίδης είναι πρώτα από όλα ένας αξιόλογος άνθρωπος, που αγαπάει και σέβεται αυτό που κάνει λείπουν τέτοιοι άνθρωποι από τον χώρο. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθησω όσο μπορώ την ομάδα και τον προπονητή μου να πετύχει τους στόχους που θα θέσει. Από εκεί και περα ο δικός μου στόχος είναι να απόλαυσω τις στιγμες και τον χρόνο μεσά στο γήπεδο, αλλά και να βλέπω το κάθε παιχνιδι ξεχωριστά, όπως έκανα πάντα, και να παιζω για την νίκη πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο.”

Εν τω μεταξύ η Α.Ε. Δάφνης Δάσους εδώ και μερικές εβδομάδες ακολουθεί ένα πρόγραμμα επανένταξης των ποδοσφαιριστών με ασκήσεις φυσικής κατάστασης που γίνονται σε υπαίθριους χώρους. Σταδιακά θα συνεχίσει με παιχνίδια 8Χ8 έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι για την προετοιμασία της περιόδου 2021-22.

Το ρόστερ της ομάδας θα μείνει σχεδόν το ίδιο με πέρυσι αφού θα γίνουν μόνο λίγες προσθήκες ποδοσφαιριστών.

Χρήστος Αγγελόπουλος

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button