ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Απ. Θεοφίλης στη γιορτή της Ξιφασκίας

“Το Χαϊδάρι Ψηλά!” / Ανεξάρτητη δημοτική παράταξη

Την Κυριακή 05.02.2023 είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στην εκδήλωση της κοπής πίτας του δραστήριου συλλόγου ξιφασκίας “ΑΞΙΑ”, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Πολιτισμού του Δήμου.

Ο επικεφαλής μας, Αποστόλης Θεοφίλης, στον χαιρετισμό του εξήρε την πετυχημένη οργανωτική δράση του Προέδρου κ. Κωστίδη και το μήνυμα της πραγματικής ΑΞΙΑΣ του πρωταθλητισμού που μεταδίδει ο Σύλλογος στους αθλητές και στις αθλήτριες του.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι στρατηγική επιλογή μας να αφήνουμε εκτός της παραταξιακής  αντιπαράθεσης τον ευαίσθητο τον τομέα του Αθλητισμού ενώ δεσμεύτηκε να στηρίξει μια βιώσιμη πρόταση  της διοίκησης του Συλλόγου προς τον δήμο ή την πολιτεία με στόχο την απόκτηση μιας σύγχρονης  αίθουσας ξιφασκίας.

Κλείνοντας, εκφράζουμε τις  θερμές μας ευχαριστίες για την ζεστή φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση στον Πρόεδρο του Συλλόγου “ΑΞΙΑ” κ. Κωστίδη και στα υπόλοιπα διοικητικά μέλη αλλά και σε γονείς, παιδιά για το ξεχωριστό “χρώμα” που έδωσαν στην  όμορφη αυτή εκδήλωση.

Ο Απ. Θεοφίλης στη γιορτή της Ξιφασκίας 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button