Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης για τον Αγιασμό των Υδάτων, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Χαϊδαρίου και της Διεύθυνσης Νεολαίας Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών.

Από την τελετή στον Σκαραμαγκά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά τον Αγιασμό Tων Υδάτων στον Σκαραμαγκά, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων συλλόγων.

Από τον αγιασμό των υδάτων στο Κολυμβητήριο

Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, έδωσε ευχές για τη νέα χρονιά. Ευχαρίστησε παράλληλα όλους όσους έχουν συμβάλει στη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Υπογράμμισε πως «έχουμε καθήκον σαν κοινωνία να προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Έτσι θα έχουν πρόσβαση σε αυτές όλα τα παιδιά αλλά και οι ηλικιωμένοι όσοι έχουν πρόβλημα υγείας, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και συνολικά όλοι όσοι θέλουν να έχουν την δυνατότητα να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η ριζική βελτίωση της εικόνας του Κολυμβητηρίου, συνέχισε, έχει να κάνει με την συνολική συνεισφορά των εργαζομένων. Ο καθένας από το δικό του πόστο, δίνει τον καλύτερό του εαυτό καθημερινά. Γεγονός, που εξασφαλίζει για εκατοντάδες κολυμβητές κάθε ηλικίας, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την άθλησή τους. Τέλος ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και καλή χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο»