ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντιμπέιτ διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δάσους

Τη διενέργεια δημόσιας συζήτησης (ντιμπέιτ) των υποψηφίων δημάρχων για το Χαϊδάρι, αποφάσισε το ΔΣ του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου του Δάσους Χαϊδαρίου.

Το ΔΣ του Συλλόγου συνεδρίασε τη Δευτέρα, 15.04.2019, και αποφάσισε να διεξαχθεί το ντιμπέιτ την Κυριακή, 19 Μαίου 2019, στις 11.00’, στην κεντρική πλατεία του Δάσους.

Ο Σύλλογος καλεί όλους τους υποψηφίους δημάρχους να ανταποκριθούν θετικά στην πρόσκληση του, προκειμένου να απαντήσουν σε καίριες ερωτήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πόλης μας στην καθημερινότητα τους και να δεσμευτούν δημόσια για τους τρόπους επίλυσης τους.

Οι ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσουν οι υποψήφιοι αφορούν, μεταξύ άλλων σε: καθαριότητα, κυκλοφοριακό, συγκοινωνιακό, χώρους στάθμευσης, φωτισμό, πολιτισμό, υποδομές, λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, κοινωνική πρόνοια κλπ.

Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο και τη διαδικασία διεξαγωγής του ντιμπέιτ θα οριστικοποιηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου, οπότε και θα ανακοινωθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος είχε διοργανώσει, για πρώτη φορά στο Χαϊδάρι και με ιδιαίτερη επιτυχία, το ντιμπέιτ των δημοτικών εκλογών του 2014.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button