ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο “Αγία Βαρβάρα”: Το ίδρυμα «Στέλιος Χατζηιωάννου» τίμησε τους νοσηλευτές

To Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηιωάννου» έκανε μια δωρεά στο νοσηλευτικό προσωπικό της Αττικής, αναγνώριση της προσφοράς του στον αγώνα απέναντι στην πανδημία COVID – 19. Μέρος της διατέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου η Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κ. Φωτεινή Βρύνα, συναντήθηκε με τον  Πρόεδρο της Ε.Ν.Ε. κ. Δημήτριο Σκουτέλη και εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ν.Ε στο πλαίσιο της διάθεσης της δωρεάς, η οποία αφορά την παροχή διατακτικών επιταγών σίτισης προς το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», ατομικής αξίας 100€.

Από τις 18 Μαΐου 2020 η Ε.Ν.Ε., ξεκίνησε την παράδοση των διατακτικών επιταγών σίτισης στα 25 νοσοκομείων του Νομού Αττικής (3.000 εργαζόμενοι), συνολικής αξίας 300.000€.

Το Stelios Philanthropic Foundation δημιούργησε ο Στέλιος Χατζηιωάννου, Κύπριος επιχειρηματίας, ιδρυτής, μεταξύ άλλων, της EasyJet.

Κατά την συνάντηση στο “Αγία Βαρβάρα” τέθηκαν και άλλα ζητήματα, με γνώμονα την περαιτέρω ενίσχυση του Νοσηλευτικού Προσωπικού, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την καθολική πλέον κοινωνική αναγνώριση της προσφοράς των Νοσηλευτών, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους αλλά και τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προοπτικές αντιμετώπισης της πανδημίας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button