ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα: Εμβολιαζόταν αντί άλλων για 25 ευρώ!

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Λοιμωδών Αγίας Βαρβάρας, ένας άνθρωπος που πήγε να εμβολιαστεί κατά της Covid-19 αλλά διαπιστώθηκε αναντιστοιχία μεταξύ του αριθμού της ταυτότητας που έφερε και του ΑΜΚΑ.

Κατά δήλωσή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής πήρε από άλλο άτομο 25 ευρώ για να κάνει το εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού.

Όλα έγιναν στις 18.00, απόγευμα Πέμπτης στο εμβολιαστικό κέντρου του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών). Εκεί ένας άντρας επέδειξε ταυτότητα άλλου ατόμου επιχειρώντας να εμβολιαστεί. Δηλαδή, το ραντεβού είχε κλειστεί στο όνομα άλλου προσώπου, του οποίου την ταυτότητα κατείχε ο άντρας που εμφανίστηκε για εμβολιασμό.

Το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου αντιλήφθηκε κατά τη διάρκεια της ταυτοπροσωπίας την απάτη και ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο σημείο κλήθηκε η Άμεση Δράση, η οποία οδήγησε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας τον άντρα, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του. Ο ίδιος, όπως έγινε γνωστό, είναι 46 χρονών.

Μετά από έρευνα συνελήφθη και ο 26χρονος, ο οποίος του είχε δώσει χρήματα προκειμένου να κάνει για εκείνον το εμβόλιο.

Ο 46χρονος αυτός είναι τοξικομανής και φέρεται να ανέφερε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησε να εμβολιαστεί για λογαριασμό τρίτου προσώπου έναντι αμοιβής.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button