ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκος Καρούνης – Γκάρος: Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος κατάλληλος δήμαρχος για την πόλη μας

γράφει ο Νίκος Καρούνης – Γκάρος                                                                υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου”

Γεννήθηκα στη Λακωνία, με Μικρασιάτικη καταγωγή και κατοικώ στο Χαϊδάρι εδώ και 38 χρόνια. Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική κι έχω δυο παιδιά, τον Κυριάκο και τη Ματίνα.

Από τα νεανικά μου χρόνια εργάστηκα, ως τεχνίτης σε μηχανουργικές κατασκευές. Οι συνάδελφοί μου στο χώρο του μετάλλου με εξέλεξαν επανειλημμένα στο Δ.Σ του συνδικάτου μετάλλου «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» σαν συνεπή αγωνιστή.

Έλαβα μέρος στους εργατικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες από τη γενιά του Πολυτεχνείου και εντεύθεν, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και συνεχίζω να είμαι ενεργό μέλος.

Συμμετέχω ενεργά

Συμμετέχω ενεργά όλα τα χρόνια στα «δημοτικά πράγματα» της πόλης μας. Μέσα από δραστηριότητες και δράσεις των δημοτικών επιτροπών για το περιβάλλον, τον ορειβατικό αθλητισμό, καθώς και με συμμετοχή στα τουρνουά αθλητισμού που διεξάγονταν στην πόλη μας.

Παράλληλα υπήρξα μέλος των Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων σε Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας.

Παρακολουθώ με συνέπεια τα Δημοτικά Συμβούλια και συμμετέχω ενεργά στα κινήματα της πόλης. Αλλά και υπερτοπικά μέσα από Οικολογικούς, Περιβαλλοντικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους. Είμαι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ του «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ».

Παράλληλα είμαι ενεργό μέλος στο κίνημα αλληλεγγύης στο δήμο μας, μέσα από τον «ΙΣΤΟ», όπου και βοηθήσαμε έμπρακτα συμπολίτες μας που αντιμετώπιζαν προβλήματα, στη διάρκεια της κρίσης. Εκεί οι συμπολίτες μας βρήκαν στήριξη με δωρεάν ψυχαγωγία, δωρεάν βοήθεια στους μαθητές με μορφή φροντιστηρίου κτλ. Ακόμη και σήμερα είμαι αλληλέγγυος στη δομή φιλοξενίας των προσφύγων στο Σκαραμαγκά, όπου συμμετέχω ενεργά μαζί με τη δομή «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ»

Συμμετέχω σε δυο μουσικά σχήματα, στο «ΠΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΑ», με έντεχνο ρεπερτόριο και στα «ΔΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ» με ρεμπέτικο και λαϊκό πρόγραμμα, προσφέροντας ψυχαγωγία και στήριξη σε συλλόγους, δήμους και δομές αλληλεγγύης.

Γνωρίζω το Θοδωρή Σπηλιόπουλο από τις πρώτες ημέρες που κατοικώ στο Χαϊδάρι. Από την αρχή διέκρινα το ήθος και τη συνέπειά του, την αγωνιστικότητά του και το πάθος του για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία για όλους.

Και σήμερα πιστεύω ότι θα είναι ο πιο κατάλληλος δήμαρχος για την πόλη μας, για τι είναι γνώστης κάθε ζητήματος που αφορά στο Χαϊδάρι. Έχει πρόγραμμα και συνεργάτες που μπορούν να το υλοποιήσουν. Το Χαϊδάρι μαζί του θα γίνει μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ με βάση τις ανάγκες των δημοτών του.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button