ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νίκη – σωτηρία για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Του Χρήστου Τσούνη

Με το ευρύ 5-0  απέναντι στον Ποσειδώνα Γλυφάδας, καθάρισε την υπόθεση παραμονή ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Ο Θρίαμβος που ήθελε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε ήδη υποβιβαστεί δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του, αφού φρόντισε να «τελειώσει» τον αγώνα από πολύ νωρίς. Σε αυτό βοήθησε και η αποβολή με απ’ ευθείας κόκκινη του Κουνάδη στο 20’.

Ο Καλαμοτουσάκης στο 21’ (πεν.), ο Κριεμάντι στο 40’ και ο Μπαρμπούδης στο 43΄ δημιούργησαν από το ημίχρονο ένα σκορ ασφαλείας. Στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν καθαρά διαδικαστικό, ξανά με πέναλτι ο Καλαμοτουσάκης στο 70’ και ο Χητός στο 77’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο Θρίαμβος με τρεις συνεχόμενες νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να βγει από την πολύ δύσκολη θέση που είχε βρεθεί και να παραμείνει στη Β’ κατηγορία.

Νίκη – σωτηρία για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου 3

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Θρίαμβος από την περίοδο 1985 – 1986 που είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στη Γ’ κατηγορία.

Από τον 4ο όμιλο ο Υμηττός, ο Ποσειδώνας και ο ΑΟΝ Αργυρούπολης υποβιβάστηκαν στη Γ’ κατηγορία. Την άνοδο στην Α’ κατηγορία κέρδισε ο πρωταθλητής Άγιος Θωμάς. Η δεύτερη στη βαθμολογία Πεύκη θα διεκδικήσει και αυτή την άνοδο σε αγώνες μπαραζ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Κουμής (81’ Λάλλος), Κοντοπυργιάς, Μπαγετάκος (81’ Θεοδωρόπουλος), Τζεβελέκος, Κερμέζο, Μπαρμπούδης, Δράμης (81’ Μαλαπάνης) , Καλαμοτουσάκης (75’ Θεοδώρου), Χητός, Κριεμάντι, Καγιανάς (75’ Λώλος)

Ποσειδώνας Γλυφάδας

Παραγιουδάκης, Κάρλος (46’ Μανθιός), Νικολαΐδης, Κακατάτζας, Κουνάδης, Βογιαζίδης, Χατζησωτηρίου, Ζαρμακούπης (80’ Μπεχράκης), Συροθανάσης (63’ Γουριώτης), Ξάνθης, Παπάζογλου

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία του 4ου ομίλου της Β’ κατηγορίας:

Νίκη – σωτηρία για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου 5
Νίκη – σωτηρία για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου 7

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button