ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπούτνικ Festivals 2021, Άλσος Μπαρουτάδικο


Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας

“Προχωράμε Μαζί. Αλλάζουμε τον κόσμο” – 3 Ιουλίου Άλσος Μπαρουτάδικο, Αιγάλεω


Για περισσότερο από έναν χρόνο οι ζωές όλων μας αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν βίαια σε μία έκτακτη συνθήκη με περιορισμούς, απαγορεύσεις και μέτρα. Τη στιγμή που ο κόσμος της εργασίας, του πολιτισμού, οι νέοι και οι νέες αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον τους απο τον covid-19 και τις επιπτώσεις του, η κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει την καταστρεπτική για την κοινωνία νεοφιλελύθερη πολιτική που υπηρετεί.

Ο αυταρχισμός, η αστυνομοκρατία, η κατάλυση των δημοκρατικών διαδικασιών, η αδιαφάνια και οι απευθείας αναθέσεις, έγιναν η κανονικότητα που ονειρεύεται η ΝΔ. Ακόμα και σε συνθήκες εγκλυσμού και απομόνωσης, με όπλο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα αντανακλαστικά των προοδευτικών πολιτών και τις δυναμικές κινητοποίσεις της νέας γενίας, η κοινωνία αντέδρασε στις διαθέσεις του κ. Μητσοτάκη και των ακολούθων του.

Εμείς, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας σε συνεργασία με τον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ, οι νέοι και οι νέες που αγωνιούμε, συμμετέχουμε, αντιδρούμε, προτείνουμε και αγωνίζομαστε να αλλάξουμε τον κόσμο, να φτιάξουμε μια κοινωνία που μας χωράει όλους, χωρίς ανισότητες, χωρίς διακρίσεις.

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο lockdown, περιορισμών και αποξένωσης με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στις 3 Ιουλίου, στο Άλσος Μπαρουτάδικο του Αιγάλεω, διοργανώνουμε ένα φεστιβάλ που στοχεύουμε να γίνει θεσμός με χορό, μουσική, συζητήσεις, πολιτικές και πολιτισμικές εκθέσεις, προβληματισμούς για τη ζωή και τη γενιά μας.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καλούμε κάθε νέο και νέα να έρθει μαζί μας σε αυτό το ταξίδι με σταθμούς:

19:30 Εκδηλωση-συζήτηση

“Η νέα γενιά στο στόχαστρο – η απάντηση της αριστεράς”

· Νάσος Ηλιόπουλος. Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

· Κωνσταντίνος Βλαχάκης. Υποψήφιος διδάκτορας, μέλος του ΚΣ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

· Ελεάννα Τσίχλη. Σκηνοθέτρια, μέλος του ΔΣ του σωματείου “κάτω από τη σκηνή”

21.30 Stand up comedy, με τους Γιάννη Ρούσσο και Πάρι Ρούπο

22.30 Συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη και τους Νίκο Ταβουλάρη, κιθάρα, Γιώργο Θεοδωρόπουλο πλήκτρα, Λουκά Καλαντζάκο τύμπανα.

· RΕBΕΤΙΕΝ, Ρεμπέτικο γλέντι.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button