ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Νέα παράπονα για συμπεριφορές στα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Χαϊδαριώτισσα που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της επαναφέρει το θέμα της συμπεριφοράς οδηγών στα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Έχω διαβάσει το προηγούμενο άρθρο σας για τη Δημοτική Συγκοινωνία (σσ. βλέπε Περιστατικό στη Δημοτική Συγκοινωνία) και πιο συγκεκριμένα τη συμπεριφορά κάποιων οδηγών και δυστυχώς θέλω να επανέλθω. Το πρόβλημα είναι η τήρηση των δρομολογίων και κυρίως του τελευταίου, το οποίο είτε δεν θα γίνει ή θα μας πάει ως εκεί που θέλει ο οδηγός για να σχολάσει νωρίτερα! Κι αν τολμήσεις να ρωτήσεις σε πόση ώρα φεύγει το λεωφορείο, μόνο ξύλο που δεν μας έχουν ρίξει, αλλά η ένταση της φωνής αυξάνεται μόλις τους πεις ότι θα έπρεπε να έχουν ήδη ξεκινήσει. Φυσικά αυτή η συμπεριφορά δεν είναι από όλους τους οδηγούς, αλλά δυο τρεις που δυστυχώς θα μας κάνουν να απαξιώσουμε αυτήν την όμορφη προσπάθεια του Δήμου.

“ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ”: Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον Δήμο σχετικά με τα περιστατικά που περιγράφει πιο πάνω η αναγνώστριά μας. Μας είπαν ότι θεωρούν θετική τη δημοσιοποίηση τέτοιων παραπόνων, ώστε να βελτιώνεται η υπηρεσία όσο γίνεται περισσότερο. Συμπλήρωσαν ότι η εν λόγω αναγνώστρια και ο καθένας πολίτης μπορεί να επικοινωνεί με τον Δήμο αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά και -με τη σειρά της- η διοίκηση του Δήμου επιθυμεί να έχει την πληροφόρηση αυτή, ώστε να επιλαμβάνεται για την αντιμετώπισή τους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button