ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νέα εποχή για τους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου – Ορκωμοσία νέων δημοτικών συμβούλων

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου έγινε στο Δημαρχείο της Πόλης μας από τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό, παρουσία της Δημοτικής Συμβούλου των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου Άλκηστης Βίτσα, η ορκωμοσία των νέων Δημοτικών Συμβούλων (Δημήτρη Αλεξάκη και Αλέξανδρου Γερολυμάτου), στις κενές θέσεις, που προέκυψαν μετά την παραίτηση των Θοδωρή Σπηλιόπουλου και Κώστα Φωτεινάκη, καθώς και του Κώστα Ασημάκη που ήταν ο επόμενος στην σειρά εκλογής, πριν τον Δημήτρη Αλεξάκη.

Οι δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτρης Αλεξάκης και Αλέξανδρος Γερολυμάτος, έκαναν την παρακάτω ανακοίνωση:  

Με πνεύμα νέο και βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, θέλοντας οι νέοι της πόλης μας να είναι πλέον καθοριστικός παράγοντας στον σχεδιασμό και στη ζωή του Δήμου, ανανεώνουμε τις φωνές που εκπροσωπούν την παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στην κοινωνία του Χαϊδαρίου.

Με λόγια μετρημένα και όχι μετρήσιμα, με τον στόχο και τον τρόπο αποτυπωμένο θεματικά και συνεκτικά στον προγραμματικό λόγο με σαφήνεια για την αξιοβίωτη τοπική ανάπτυξη στο Χαϊδάρι, θα συμβάλουμε στο μέτρο που μας αναλογεί στην αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, από εκεί όπου έχουμε ταχθεί. Από την θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης με τεκμηριωμένη θέση για τα καθημερινά και τα μείζονα ζητήματα της πόλης.

Σύμμαχοι της μιζέριας δεν θα είμαστε, όπως δεν ήμασταν σαν Δημοτική Παράταξη διαχρονικά μέχρι σήμερα.

Είμαστε υπέρμαχοι του δημοκρατικού διαλόγου, της διεξοδικής στοχευμένης συζήτησης και των συνθέσεων.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Οι προκλήσεις είναι πολλές και σημαντικές.

Το μέλλον ανήκει σε όσους προετοιμάζονται και σχεδιάζουν με συστηματικό και ολοκληρωμένο τρόπο.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button