ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Nα στηρίξουμε νέους ανθρώπους με ένσημα στον στίβο της εργασίας και αυτοδιοικητική εμπειρία”

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΑΚΚΑΚΗ

Η δημοτική μας παράταξη «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» κερδίζει διαρκώς την εμπιστοσύνη ανιδιοτελών και δραστήριων συμπολιτών που μοιράζονται την ίδια αγωνία για το μέλλον την πόλης και θέλουν να αλλάξουν την σημερινή παρακμιακή, μίζερη εικόνα της.

Η απήχηση των προτάσεων μας για ένα σύγχρονο και ανθρώπινο Χαϊδάρι αποκτά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές από την κοινωνία της καθημερινότητας και του μόχθου της εργασίας.

Έτσι και σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη, έναν ανιδιοτελή και ενεργό δημότη, κάτοικο του Δάσους Χαϊδαρίου από το 1970, τραπεζικό υπάλληλο, τον Μιχάλη Γιαννακάκη, που ΕΝΩΝΕΙ δυνάμεις μαζί μας στον έντιμο αγώνα μας για την κατάκτηση της νίκης και της μεγάλης αλλαγής που έχει ανάγκη ο δήμος μας.

Ο Μιχάλης Γιαννακάκης, είναι πατέρας δύο παιδιών, μιας κόρης 21 ετών που σπουδάζει στο Π.Α.Δ.Α. στο τμήμα των Κοινωνικών Λειτουργών και ενός αγοριού 21 ετών απόφοιτου του “AEGEAN COLLEGE” του τμήματος Τουριστικών Επαγγελμάτων. Έλκει την καταγωγή του από την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ρέθυμνο.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γιαννακάκης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Η σημερινή μίζερη εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, πρέπει να αντιστραφεί. Το όμορφο Χαϊδάρι μας πρέπει να γίνει τόπος ευζωίας και δημιουργίας με σύγχρονες δομές και καθημερινό κοινωνικό πρόσωπο. Για να το πετύχουμε αυτό, οφείλουμε να σηκωθούμε από τον «καναπέ» της αδράνειας και της στείρας κριτικής.
Να στηρίξουμε νέους, επιτυχημένους ανθρώπους με «ένσημα» στον στίβο της εργασίας, αυτοδιοικητική εμπειρία και ανιδιοτελή διάθεση.
Ανθρώπους που αποτελούν διαχρονικό τμήμα της ανεξάρτητης κοινωνίας και όχι αναπόσπαστο μέρος κομματικών, ”κληρονομικών” ελίτ.
Ανθρώπους που ήταν ΠΑΝΤΑ εδώ και έβαζαν «πλάτη» στα δύσκολα που αντιμετώπισε η κοινωνία του Χαϊδαρίου.
Ανθρώπους που «φόραγαν» την κοινή «φανέλα Χαϊδάρι» στις κρίσιμες, ιστορικές στιγμές και όχι αυτήν των προσωπικών στρατηγικών και παραταξιακών σκοπιμοτήτων.

Ένας τέτοιος, νέος, επιτυχημένος και ικανός άνθρωπος, είναι ο Αποστόλης Θεοφίλης και για αυτό αποφάσισα να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις για να είναι ο επόμενος δήμαρχος που θα οδηγήσει επιτέλους «Το Χαϊδάρι Ψηλά!».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button