ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αχ, Marsia… Έτσι απέκτησε η εταιρεία ΠΥΡ ΠΑΝ σημαίνοντα ρόλο στις εκλογές του Χαϊδαρίου

Το τελευταίο διάστημα κάνουν την εμφάνισή τους στον χαϊδαριώτικο διαδικτυακό χώρο αναρτήσεις που βάλλουν κατά της εταιρείας ΠΥΡ ΠΑΝ. Προέρχονται από την Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου, που αναπαράγει ο λογαριασμός Marsia Oikonomou (αγνώστων λοιπών στοιχείων -πλην της εντυπωσιακής κορμοστασιάς του προφίλ, βλέπε φωτό). Καθ΄ οδόν τις υποστηρίζει άτομο του πολύ στενού περιβάλλοντος του δημάρχου, που βρίσκει σε αυτές αποδείξεις, όπως λέει δημόσια.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα υποψιασμένος για να καταλάβει ποιος είναι ο “καημός” με την ΠΥΡ ΠΑΝ. Είναι η εταιρεία πυροσβεστήρων όπου δραστηριοποιείται η οικογένεια Πανόπουλου. Η κατηγορία συνοπτικά είναι πως η ΠΥΡ ΠΑΝ έχει κάνει εργασίες αναγομώσεων πυροσβεστήρων σε σχολεία του Χαϊδαρίου και άλλα κτήρια επί θητείας Σελέκου. Βέβαια αναγνωρίζουν ότι είναι νόμιμο, αλλά μπαίνει το ερώτημα περί ηθικού. Πιο συγκεκριμένα: “Νομίμο μπορεί να είναι, πολιτικά ηθικό είναι; .. έχει σχέση με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.. μήπως τελικά ο κ. Πανόπουλος είναι πολιτικός λαγός του κ. Σελέκου ; Μήπως τον κ. Πανόπουλο τον ενδιαφέρει η ενίσχυση των κρατικοδιαίτων επιχειρήσεων του και όχι η πρόοδος του δήμου Χαΐδαριου;” (τηρείται η ορθογραφία της ανάρτησης.)

Ο συντάκτης της ανάρτησης (ας δεχτούμε ότι η Marsia είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλιώς πώς θα ασχολούνταν μαζί της επιφανή πρόσωπα του Χαϊδαρίου;) επιδιώκει να πιάσει στο “δόκανο” της αποδόμησης δυο πρόσωπα: Τον Άρη Πανόπουλο και τον Μιχάλη Σελέκο.

Η ΠΥΡ ΠΑΝ απάντησε. Δεν αξιολόγησε πολιτικά την επίθεση, άλλωστε δεν είναι αντικείμενο της εταιρείας η αντιπαράθεση στον Δήμο μας. Ωστόσο, για να ξεκαθαρίσουμε το πολιτικό κομμάτι της υπόθεσης το “Χαϊδάρι Σήμερα” δεσμεύεται ότι θα ζητήσει συνεντεύξεις από την Marsia Oikonomou (ή όποιον εκπροσωπείται από αυτήν και θέλει να υποστηρίξει την κατηγορία), από τον Άρη Πανόπουλο και τον Μιχάλη Σελέκο.

Αχ, Marsia... Έτσι απέκτησε η εταιρεία ΠΥΡ ΠΑΝ σημαίνοντα ρόλο στις εκλογές του Χαϊδαρίου 3
Σύμφωνα με το προφίλ του fb, αυτή είναι η Marsia Oikonomou. Ελπίζουμε να είναι ειλικρινής συνομιλήτρια.

Ως προς το επιχειρηματικό κομμάτι όμως, η ανακοίνωση της εταιρείας έχει “ψωμί”.

  1. Επαγγελματική συνεργασία, μέσω των σχολικών επιτροπών του Χαϊδαρίου, ασκεί και κατά την περίοδο 2020 – 2023. Αν ήταν ανήθικο επί Σελέκου, έγινε ηθικό επί Ντηνιακού;
  2. Ο τζίρος της εταιρείας είναι άνω των 500.000 ευρώ. Ωστόσο τα αναφερόμενα τιμολόγια αφορούν μικρά ποσά.
  3. Η εταιρεία εμφανίζεται σαν δωρητής του Δήμου Χαϊδαρίου, ακόμη και επί της σημερινής διοίκησης, αναφερόμενη σε συγκεκριμένα ονόματα της διοίκησης του Δήμου, αλλά και της υπαλληλικής ιεραρχίας. Να που η Πλεύση και η Marsia έδωσαν μια καλή ευκαιρία στον Άρη Πανόπουλο να αναφέρει δημοσίως πράγματα που ίσως δεν θεωρούσε ηθικό να επικαλεστεί μόνος του, μέσα στην προεκλογική περίοδο…

Ολόκληρη ανακοίνωση της ΠΥΡ ΠΑΝ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αχ, Marsia... Έτσι απέκτησε η εταιρεία ΠΥΡ ΠΑΝ σημαίνοντα ρόλο στις εκλογές του Χαϊδαρίου 5

Η εταιρεία ΠΥΡ ΠΑΝ, τις τελευταίες μέρες, δέχεται μια απίστευτη κατασυκοφάντηση και λασπολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από ανυπόστατες κατηγορίες και χαρακτηρισμούς που πλήττουν άμεσα την επαγγελματική της πορεία, αλλά και τους ανθρώπους που συμμετέχουν και εργάζονται σε αυτήν.

Η ΠΥΡ ΠΑΝ δραστηριοποιείται στο χώρο της πυρασφάλειας και της πυρόσβεσης περισσότερα από τριάντα πέντε (35) έτη, καλύπτοντας τις ανάγκες εκατοντάδων δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και χιλιάδων ιδιωτών πελατών, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της.

Ο κύκλος εργασιών της, ξεπερνά τις πεντακόσιες (500.000€) χιλιάδες ευρώ ετησίως, όπως αυτός νόμιμα αποτυπώνεται στους ισολογισμούς της εταιρείας.

Μεταξύ των λοιπών πελατών της, είναι και ο Δήμος Χαϊδαρίου, για τον οποίο δέχεται και τη σχετική κατασυκοφάντηση και λασπολογία.

Κατά τη χρονική περίοδο 2016-2019 μας ζητήθηκε επαγγελματική συνεργασία και συντηρήσαμε – αναγομώσαμε και αντικαταστήσαμε, όπως ο νόμος ορίζει, πυροσβεστικές συσκευές στα δημοτικά κτίρια με τα ποσά των 488,16€ (5-08-16), 1476,84€ (19-07-2017), 4.902,34€ (27-12-18) & 983,84€ (14-05-19) αντίστοιχα, όπως φαίνεται στις σχετικές αποφάσεις του δήμου, που κάποιοι αναρτούν και κακόβουλα σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντίστοιχη επαγγελματική συνεργασία, μέσω των σχολικών επιτροπών, ασκούμε και κατά την περίοδο 2020 – 2023, συντηρώντας και αναγομώνοντας πυροσβεστήρες σε κάποια σχολικά κτίρια.

Αξίζει, βέβαια, να τονίσουμε, ότι η εταιρεία μας, από όλες τις διοικήσεις του ιδίου Δήμου, όποτε και αν της ζητήθηκε βοήθεια, απευθύνθηκε άμεσα και συνέβαλε στην επίλυση των προβλημάτων που προέκυπταν, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση.

Συγκεκριμένα και κατά την τελευταία δημοτική περίοδο, –όπως αυτά προκύπτουν από την ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ της εταιρείας και της αντιδημάρχου κυρίας Χρονοπούλου- η συμβολή & προσφορά της εταιρείας μας αποδεικνύεται από έγγραφό (10/06/21), το οποίο και επισυνάπτουμε με την παρούσα ανακοίνωση.

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως μετά από πρόσκληση σε εμάς από την αντιδήμαρχο κυρία Σάββα, επισκεφτήκαμε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου και, παρουσία των συνεργατών της σημερινής διοίκησης, του κ Καλογράνα Κ. και κ. Μπρουσκάκη Γ., συζητήθηκε το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με τις δεξαμενές ύδατος και τις συνεχείς παρατηρήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες βρίσκονται στα όρια του Δήμου και έχουν τοποθετηθεί για την πυρασφάλεια του δάσους. Καταθέσαμε την πρόταση μας, ενώ, όσον αφορά το κόστος για τα υλικά, την κατασκευή και την τοποθέτηση τους, όπως είχαμε αναφέρει και τηλεφωνικά στην κυρία Σάββα και τους συνεργάτες του Δήμου από την πρώτη στιγμή, δε θα υπήρχε καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο, ενέργεια που κάναμε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας προς το περιβάλλον και την πόλη μας.

Έκτοτε και ενώ όλα φτιάχτηκαν, ενημερώσαμε ηλεκτρονικά (13/7/21) με φωτογραφικό υλικό για την ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ δεν υπήρξε, όπως αναφέραμε, καμία οικονομική επιβάρυνση.

Το ίδιο έγινε και πριν από λίγους μήνες (Νοέμβριος 2022), όταν και πάλι μας ζητήθηκε βοήθεια από το διευθυντή της κοινωνικής υπηρεσίας κ. Κοκκάρα Μιχάλη, σχετικά με πρόβλημα που προέκυπτε για το πιστοποιητικό πυρασφάλειας στην κοινωνική δομή «ΕΡΕΙΣΜΑ»

Ανταποκριθήκαμε και πάλι άμεσα, δώσαμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις εργασίες που μας ζητήθηκαν, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση ή απολαβή, με αποτέλεσμα να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας και να ξεκινήσει να λειτουργεί ο χώρος, που για περισσότερα από δύο χρόνια παρέμενε κλειστός.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλες πολλές περιπτώσεις, όλα τα προηγούμενα χρόνια, τις οποίες γνωρίζουν οι προηγούμενοι διοικούντες και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Χαϊδαρίου, αλλά δεν το θεωρούμε σκόπιμο αυτή τη στιγμή.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που η νόμιμη παραγωγή έργου στην περίπτωσή μας -τους τελευταίους μήνες πριν την διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών- αντιμετωπίζεται με τόση επιφύλαξη και συνοδεύεται από ανώνυμες καταγγελίες, κακόβουλα σχόλια, καθώς και φήμες που διαρρέονται από αφανείς πηγές.

Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε κακόβουλα σχόλια, δεν καταλαβαίνουμε όμως τη σκοπούμενη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ως εκ τούτου δηλώνουμε πως επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας, για όλους όσους κατέστησαν την εταιρεία μας κατηγορούμενη στα μάτια της τοπικής κοινωνίας του Χαϊδαρίου.

ΑΘΗΝΑ, 28/08/2023
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡ-ΠΑΝ
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button