ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μυθιστόρημα θρίλερ-μυστηρίου της Χριστίνας Σωτηροπούλου, από τις εκδόσεις BELL

Όταν σου χακάρουν το μυαλό, δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά... Νέο μυθιστόρημα, θρίλερ-μυστηρίου, από τις εκδόσεις BELL, που η συγγραφέας του ζει στο Χαϊδάρι αλλά και τοποθετεί την περιοχή μας στην υπόθεση του βιβλίου. Πρόκειται για το βιβλίο της Χριστίνας Σωτηροπούλου με τίτλο Φύλακες διάβολοι.

Πόσο ασφαλής νιώθεις πίσω από την οθόνη σου; Πιστεύεις πως ο ψηφιακός κόσμος είναι το καταφύγιό σου; Κι αν όλα αυτά τα χρόνια κάποιοι παρακολουθούν ασταμάτητα κάθε σου κίνηση; Κι αν αυτή τη στιγμή όλη σου η ζωή βρίσκεται στις οθόνες τους; Οι Εκδόσεις BELL υποδέχονται τη Χριστίνα Σωτηροπούλου με το νέο της θρίλερ μυστηρίου Φύλακες Διάβολοι και σε προειδοποιούν: Τολμάς να μάθεις όλη την αλήθεια; Αν ναι, ετοιμάσου. Γιατί έφτασε η ώρα…   

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Αλέξανδρος είναι προγραμματιστής. Αναγκάζεται να εγκαταλείψει βίαια τον μοναχικό, ψηφιακό κόσμο του, όταν ο αδερφός του ο Άρης χάνει τη ζωή του πέφτοντας από τον τελευταίο όροφο του νοσοκομείου όπου εργαζόταν.Στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι ο αδερφός του δεν ήταν αυτόχειρας, αλλά το θύμα μιας καλά οργανωμένης δολοφονίας, ο Αλέξανδρος βρίσκεται στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης ομάδας που παρακολουθεί την κάθε του κίνηση. Στην πορεία, ο Αλέξανδρος αποκτά φύλακες αγγέλους που τον προστατεύουν. Ή μάλλον φύλακες διαβόλους, καθώς τα όρια του καλού και του κακού θολώνουν όσο περισσότερο γνωρίζει τις μυστηριώδεις γυναίκες που εμφανίζονται διαρκώς μπροστά του, με πρώτη την αινιγματική γειτόνισσά του, την Υπατία.

Τιμή: € 14,40 € ● Σελίδες: 312 / Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία στις 29 Απριλίου 2022

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button