ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μυστράς – Καλαμάτα – Πύλος – Μεθώνη, στου “Κουτρούλη το γάμο”. Υπερπροσφορά!

MG TRAVEL, Στρ. Καραϊσκάκη 107, Παλατάκι, Χαϊδάρι
Τ: 210 5324850
w: www.mgtravel.gr e: [email protected]

Μυστράς – Καλαμάτα – Πύλος – Μεθώνη

Διήμερη, 80 ευρώ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 6/3

Αναχώρηση στις 07:30 για το Αρτεμίσιο, στάση, και συνεχίζουμε για τη Σπάρτη και την καστροπολιτεία του Μυστρά, με το επιβλητικό παλάτι στην κορυφή του λόφου και τις υπέροχες βυζαντινές εκκλησίες που φημίζονται για τις τοιχογραφίες τους. Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη θα παραμείνουμε για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα διασχίσουμε τον Ταΰγετο μέσω μιας μαγευτικής διαδρομής και θα σταματήσουμε για καφέ σε υψόμετρο 1.300μ.  Επόμενος σταθμός, η  όμορφη πόλη της Καλαμάτας, άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/3

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Πύλο, επίσκεψη στο κάστρο της πόλης και στο ανακαινισμένο μουσείο. Συνεχίζουμε για τη Μεθώνη, όπου θα παραμείνουμε για το γεύμα μας και θα παρακολουθήσουμε… το Γάμο του Κουτρούλη!

Μυστράς – Καλαμάτα - Πύλος - Μεθώνη, στου "Κουτρούλη το γάμο". Υπερπροσφορά! 1

Οι κάτοικοι της Μεθώνης, όπου ζούσε ο καβαλλάριος Ιωάννης Κουτρούλης, τιμούν την Καθαρά Δευτέρα το γάμο του, ο οποίος σύμφωνα με το θρύλο πραγματοποιήθηκε με θορυβώδεις εορτασμούς τον 14αι., μετά από 17 ολόκληρα χρόνια αναμονής που χρειάστηκαν για να καταφέρει ο κυρ Ιωάννης να πάρει την άδεια και να παντρευτεί την (πρώην παντρεμένη) ερωμένη του.  Το βράδυ, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button