ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μουσικό τριήμερο στο jazz club της πόλης

Παρασκευή, Μελωδίες από το American Song Book

Το αθηναϊκό ατμοσφαιρικό jazz club Jazzét Café, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στις 9 το βράδυ θα φιλοξενήσει δύο εξαίρετους μουσικούς της ελληνικής τζαζ σκηνής, τον πιανίστα και συνθέτη Γεώργιο Τσώλη και τον κοντραμπασίστα Γρηγόρη Θεοδωρίδη.  

Ο μουσικός τους διάλογος πραγματεύεται γνωστές μελωδίες από το American Song Book καθώς και από την Standard φιλολογία της jazz, από τους συνθέτες ColePorter έως τον Herbie Hancock και από τον Chick Corea έως τον George Gerswin. 

Ένα αλληλεπιδραστικό τζαζ ντουέτο όπου θα εκτυλίξουν την φαντασία τους και θα αφήσουν τους αυτοσχεδιασμούς τους να “μιλήσουν” στο φιλόμουσο κοινό του Jazzét Café. 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ  7€ 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ TOY COVID EINAI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ  210 5815626. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ. 

_________________________________________________________________________ 

Σάββατο – Κυριακή, παρουσίαση του άλμπουμ “Flying Jazz Trio – Abel” 

Μουσικό τριήμερο στο jazz club της πόλης 3

Το Jazzét MusicHall, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ προτείνει το εκλεκτό Flying Jazz Trio των εξαίρετων καλλιτεχνών Στέφανο Ανδρεάδη και Γιώργο Κοντραφούρη με την σημαντική συμμετοχή του ντράμερ Γιάννη Παπαδούλη, όπου θα παρουσιάσουν συνθέσεις τόσο από το νέο επερχόμενο άλμπουμ τους “Flying Jazz Trio – Abel” όσο και από την προηγούμενη δισκογραφία τους. 

Ο κιθαρίστας και συνθέτης Στέφανος Ανδρεάδης και ο πιανίστας και συνθέτης Γιώργος Κοντραφούρης, φίλοι και συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια στο τμήμα Μουσικών Σπουδών Τζαζ του Ιονίου Παν/μίου είναι συνιδρυτές και συνοδοιπόροι του γκρουπ Flying Jazz από το 2008.            

Το άλμπουμ Stefanos Andreadis ‘Flying Jazz’ κυκλοφόρησε το 2013 από την FM Records, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε το επόμενο: Flying Jazz-To Eternity’ από την Ankh Jazz Records.  

Τον Ιανουάριο του 2020, με την σύμπραξη του  ντράμερ, συνθέτη και συνεργάτη τους Βασίλη Ποδαρά  κυκλοφόρησε από την L39 Label το ‘Flying Jazz Trio-Nostalgia’ και πριν λίγους μήνες ολοκληρώθηκε η  ηχογράφηση της καινούργιας τους δουλειάς, με τον τίτλο ‘Flying Jazz Trio-Abel’, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2022.   

Ένα τζαζ τρίο υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής όπου σε κάθε συναυλιακή εμφάνιση συμπαρασύρει το ξεχωριστό κοινό του Jazzét, σε  πρωτόγνωρα “μουσικά ταξίδια”. 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ  12€ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 10€ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ) 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ TOY COVID EINAI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ  210 5815626. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ. 

_________________________________________________________________________ 

Jazzét – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626 www.musicenterathens.com  /  [email protected] 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button