ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μίχος, Τσιούλος, Αποστολόπουλος συνεχίζουν στον Α.Ο. Χαϊδαρίου  – Οι δηλώσεις των  ποδοσφαιριστών

Του Χρήστου Τσούνη

Τρεις ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζεται να αποδείξουν την αξία τους παραμένουν για ακόμη ένα χρόνο στον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος, ο Πάνος Τσιούλος και ο Χάρης Μίχος μιλούν αποκλειστικά στο Χαϊδάρι Σήμερα:

Μίχος, Τσιούλος, Αποστολόπουλος συνεχίζουν στον Α.Ο. Χαϊδαρίου  - Οι δηλώσεις των  ποδοσφαιριστών 3

Παναγιώτης Αποστολόπουλος:
«Πρώτος λόγος ήταν το Χαϊδάρι για μένα δεν κοίταξα καν κάτι άλλο. Πιστεύω η ομάδα και φέτος θα είναι ανταγωνιστική. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας ο καθένας προσωπικά αλλά και η ομάδα συνολικά. Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί. Με τις προσθήκες και τις ανανεώσεις που έχουν γίνει πιστεύω ο κόσμος του Χαϊδαρίου να είναι πολύ ικανοποιημένος και με τη σειρά του να μας βοηθήσει με την παρουσία του στο γήπεδο . Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Μίχος, Τσιούλος, Αποστολόπουλος συνεχίζουν στον Α.Ο. Χαϊδαρίου  - Οι δηλώσεις των  ποδοσφαιριστών 5

Πάνος Τσιούλος:
«Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Χαϊδαρίου, θέλω να ευχηθώ αρχικά να έχουμε μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμός. Εύχομαι φέτος να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί με την προηγούμενη χρονιά. Ένα μεγάλο μέρος της ομάδας έχει παραμείνει το ίδιο. Θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη και μακάρι στο τέλος της χρονιάς φέτος να είμαστε πιο τυχεροί από την προηγούμενη».

Μίχος, Τσιούλος, Αποστολόπουλος συνεχίζουν στον Α.Ο. Χαϊδαρίου  - Οι δηλώσεις των  ποδοσφαιριστών 7

Χάρης Μίχος:
«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και την διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου που με εμπιστεύονται για άλλη μια χρόνια παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα την περσινή σεζόν με τον τραυματισμό μου που με οδήγησε στο χειρουργείο! Θα δώσω το 120% ώστε να μπορέσω μα βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει το στόχο της που δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει! Το περσινό πρωτάθλημα μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Πραγματοποιήσαμε την καλύτερη σεζόν τον τελευταίων χρόνων αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν γελάει πάντα ο καλύτερος! Θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και ακόμα πιο έτοιμοι φέτος ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα γελάσουν στο τέλος! Καλή χρόνια με υγεία σε όλους εύχομαι».

Μέχρι σήμερα έχει ανακοινωθεί η παραμονή στην ομάδα για ακόμη έναν χρόνο του Γιάννη Καμπέρη, του Μιχάλη Καλογερόπουλου, του Γιάννη Αντωνόπουλου του Παναγιώτη Ζίζηλα και του Γιώργου Παληγεώργου.

Ποιοι έμειναν και ποιοι έφυγαν από τον Α.Ο. Χαϊδαρίου

Η πρώτη και μοναδική ως τώρα μεταγραφή της ομάδας που έχει ανακοινωθεί  είναι ο Αλέξανδρος Καββαδίας από την ΠΑΕ Αιγάλεω. Δεν ανανεώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον Χρίστο Τσαγιάννη και τον Σωκράτη Νταφόπουλο

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button