ΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μία αυθεντική Chicago Blues συναυλία στο Jazzét Music Hall

CHICAGO BLUES featuring MICHAEL DOTSON 

Μία αυθεντική Chicago Blues συναυλία από τον Michael Dotson, μόνιμο μέλος της διεθνούς φήμης και βραβευμένης μπάντας “Mississippi Heat”. 

Το Jazzét Music Hall, την Παρασκευή 11 Μαρτίου, υποδέχεται στην live σκηνή του, έναν παγκοσμίου φήμης bluesman από το Σικάγο τον Michael Dotson, παρέα με τους Δημήτρη Ιωάννου στο μπάσο και τον Νίκο Τσάβαλο στα ντραμς.

H μουσική του μπορεί να περιγραφεί ως “high energy Chicago-style house rockin’ blues”, ένα ωμό μείγμα από shuffles και boogies με γερές ρίζες στην παράδοση και γεμάτο hot guitar tunes. Γέννημα-θρέμμα του Νότιου Σικάγο, απέκτησε τις επιρροές του ήδη από την εφηβεία, τρυπώνοντας στα μπαρ όπου εμφανίζονταν όλοι οι θρύλοι της εποχής: Muddy Waters, Buddy Guy, Junior Wells, Otis Rush.

Ως κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του είδους. Υπήρξε μέλος των περίφημων Teardrops του Magic Slim για πάρα πολλά χρόνια, ένα σχήμα που απέσπασε το βραβείο W.C Handy για την καλύτερη blues μπάντα στον κόσμο. έχει συνεργαστεί με τους Aaron Burton, Big Time Sarah, Little Mac Simmons, Jimmy Burns, Willie Kent, Homesick James, Big Jack Johnson και άλλα ηχηρά ονόματα της blues σκηνής των Η.Π.Α. Εδώ και πάνω από δέκα χρόνια ακολουθεί μια πετυχημένη σόλο καριέρα σε Ευρώπη και Αμερική. Το 2006 κυκλοφορεί το πρώτο του CD “Lightning in my pocket” και το 2010 κυκλοφορεί το ” A fork in the road “. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι μόνιμο μέλος της διεθνούς φήμης και βραβευμένης μπάντας “Mississippi Heat”. 

Μία αυθεντική Chicago Blues συναυλία που θα ξεσηκώσει το αγαπημένο κοινό του Jazzet Music Hall και θα το μεταφέρει στην ατμόσφαιρα και στα vibes των blues bars του Chicago City. 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 12€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 10€  (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ) 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ TOY COVID EINAI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ. 

_________________________________________________________________________ 

Jazzét – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, 210 5815626 www.musicenterathens.com  /  [email protected] 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button