LIFESTYLEΤΑΞΙΔΙΑ

MG Travel – 7 Υπέροχες αποδράσεις για την 28η Οκτωβρίου

27-29/10, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΖΑΛΟΓΓΟΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΚΑΛΠΑΚΙ-ΣΑΓΙΑΔΑ-ΓΛΥΚΗ

27/10/2017, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 8:00 π.μ. για ΙΣΘΜΟ, στάση και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για το ΜΕΝΙΔΙ, όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Κατόπιν ΑΡΤΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ. Επίσκεψη στη Μονή ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με θέα στο Μνημείο των Σουλιωτισσών, στάση. Κατόπιν συνεχίζουμε για την ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Τακτοποίηση στο νέο ξενοδοχείο «ΘΕΑΣΙΣ», διανυκτέρευση.

28/10/2017, ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για γνωριμία με τις άγνωστες γωνιές της ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. Πρώτη μας στάση οι ΦΙΛΙΑΤΕΣ, συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΓΗΡΟΜΕΡΙΟΥ ανδρικό μοναστήρι του 14ου αιώνα. Κατόπιν στην ΣΑΓΙΑΔΑ (παραθαλάσσιο χωριό) θα έχουμε το γεύμα μας στις ψαροταβέρνες. Επιστροφή το βραδάκι στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
29/10/2017 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΓΛΥΚΗ, δίπλα στις όχθες του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ με τα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά. Το γύρω μαγευτικό τοπίο συμπληρώνεται (προαιρετικά) με μικρή πορεία στο φαράγγι. Συνεχίζουμε για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 130 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια και 2 πρωινά.

M.G. TRAVEL, ΣΤΡ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 107, ΠΑΛΑΤΑΚΙ, Τηλέφωνο:210-5324850  
 
ΠΛΑΤΩΝΟΣ 122, ΚΟΛΩΝΟΣ, Τ: 210 5150851

27-29/10/2017  ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ, 

ΠΡΑΜΑΝΤΑ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΗΠΙΝΑΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ

27/10/2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί με τις ανάλογες στάσεις καθοδόν, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα, μέσω ΑΡΤΑΣ συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή μας με θέα την τεχνητή λίμνη ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ και τη γέφυρα της ΠΛΑΚΑΣ όπου θα πραγματοποιήσουμε στάση με τελικό προορισμό το χωριό του ξενοδοχείου μας που είναι χτισμένο στη ρίζα των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, με πλατάνια, βρύσες, μονοπάτια και έντονες απότομες κορυφές και ρεματιές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
28/10/2017 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα όμορφα χωριά ΑΓΝΑΝΤΑ, ΠΡΑΜΑΝΤΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ όπου και θα επισκεφθούμε το σπήλαιο της Ανεμότρυπας με τους σταλαγμίτες και σταλακτίτες αλλά και τον σπάνιο υπόγειο ποταμό. Ο πλούτος των μορφών και των χρωμάτων, η ποικιλία των σχηματισμών και η μεγαλοπρέπεια του χώρου δεν μπορούν παρά να σας συγκινήσουν. Κατόπιν για το χωριό ΧΡΙΣΤΟΙ επίσκεψη στην Ιερά Μονή ΚΗΠΙΝΑΣ. Συνεχίζουμε προς ΠΡΑΜΑΝΤΑ για γεύμα. Συνεχίζουμε για ΑΓΝΑΝΤΑ, στάση στο χωριό που είναι χτισμένο στην καρδιά των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ με πλούσια βλάστηση και διάσπαρτες πηγές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.
29/10/2017 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Μοναστήρι της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, το οποίο έχει κηρυχθεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο. Ιδρύθηκε το 1730 αλλά ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων το 1827, είναι πλακοσκέπαστος ναός τρίκλητης θολωτής βασιλικής χωρίς τρούλο με ενσωματωμένο κωδωνοστάσιο, ξεχωρίζουν για την τέχνη τους το ξυλόγλυπτο τέμπλο και η μεγάλη εικόνα της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με επίχρυσο ανάγλυφο επικάλυμμα. Συνεχίζουμε για ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της ΑΡΤΑΣ το οποίο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 800μ., στη νότια πλευρά των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ανάμεσα σε δύο ελατοσκέπαστες λοφοσειρές, του Προφήτη Ηλία ανατολικά και της Ομαλής δυτικά, που το προστατεύουν σαν φυσική αγκαλιά. Στάση και συνεχίζουμε για ΑΡΤΑ, ΜΕΝΙΔΙ γεύμα και επιστροφή με ανάλογες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση.
Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια και 2 πρωινά.

27-29/10 ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ, 3 ΗΜΕΡΕΣ

27/10/2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, ΑΡΤΑ και συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΜΠΙΖΑΝΗ επίσκεψη στο Μουσείο του Παύλου Βρέλλη με κέρινα ομοιώματα και εν συνεχεία για ΙΩΑΝΝΙΝΑ γεύμα. Άφιξη και επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ. Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό νησάκι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
28/10/2017 ΣΑΒΒΑΤΟ : Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΕΡΑΜΑ όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο Σπήλαιο με τα ποικίλα σταλαγματικά και σταλακτιτικά συμπλέγματα. Εν συνεχεία για ΚΑΛΠΑΚΙ παρακολούθηση του επίκαιρου για την 28η Οκτωβρίου βίντεο σχετικό με τον πόλεμο του 1940, ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΙ επίσκεψη στην Μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ, ΚΟΝΙΤΣΑ στάση, ΒΙΤΣΑ, ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, όμορφο αντιπροσωπευτικό χωριό του ΖΑΓΟΡΙΟΥ με γραφικά καλντερίμια και πετρόχτιστα κτίρια. Γεύμα και μετά από σύντομη πεζοπορία, φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του ΒΙΚΟΥ. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Διανυκτέρευση.
29/10/2017 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ΜΕΤΣΟΒΟ παραμονή και επίσκεψη στο Μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ και την ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ. Εν συνεχεία για ΚΑΤΑΡΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ γεύμα, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ στην Εθνική Οδό στάση. Αθήνα.
Τιμή συμμετοχής: 150 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο 5* EPIRUS PALACE και 2 πρωινά.

28-29/10, ΠΥΛΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ, 2 ΗΜΕΡΕΣ

28/10/2017 ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΕΘΩΝΗ-ΠΥΛΟΣ: Στις 8 π.μ. αναχώρηση από το γραφείο μας. Θα κάνουμε στάση στον ΙΣΘΜΟ και από ΤΡΙΠΟΛΗ και ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ θα φτάσουμε στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Θα επισκεφθούμε την πόλη, το μεγαλοπρεπή ναό της Υπαπαντής του 19ου αιώνα και τη Μονή Καλογραιών και θα γευματίσουμε. Στη συνέχεια μας περιμένει η ΜΕΘΩΝΗ με τη θαυμάσια παραλία των 3 χλμ και το επιβλητικό κάστρο της. Το απόγευμα θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΠΥΛΟ, πατρίδα του ομηρικού Νέστορα. Ο κόλπος του Ναυαρίνου και το κάστρο της δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα.
29/10/2017 ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΥΛΟΣ (ΝΙΟΚΑΣΤΡΟ)-ΧΩΡΑ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΚΑΤΑΚΟΛΟ-ΑΘΗΝΑ: Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το ΝΙΟΚΑΣΤΡΟ (το κάστρο της ΠΥΛΟΥ). Εκτός από τη μαγευτική θέα σε όλο τον κόλπο, θα θαυμάσουμε την εξαγωγική του Ακρόπολη, το οχυρωματικό του περιβάλλον, την εκκλησία του Σωτήρα και την κεντρική πυριτιδαποθήκη που έχει γίνει αίθουσα συνεδρίων-εκθέσεων. Στη συνέχεια στη ΧΩΡΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ θα επισκεφθούμε και το ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ με ευρήματα Μυκηναϊκής εποχής και αγγεία όλων των εποχών. Θα πιούμε τον καφέ μας στην παραλιακή ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ και στο γραφικό ΚΑΤΑΚΟΛΟ θα γευματίσουμε. Θα επιστρέψουμε από ΠΑΤΡΑ με στάση για καφέ ή προσκύνημα στον πολιούχο Άγιο Ανδρέα. Μετά από μια τελευταία στάση στον ΙΣΘΜΟ θα καταλήξουμε στο γραφείο μας στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 65 ευρώ
Περιλαμβάνει: Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια, το πρωινό, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, αρχηγός, οδηγός.

28-29/10, ΕΔΕΣΣΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΜΟΝΗ ΔΟΒΡΑ-ΒΕΡΟΙΑ, 2 ΗΜΕΡΕΣ

28/10/2017 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΛΑΜΙΑ, στάση στην Εθνική Οδό, συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ, ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ καθοδόν παραμονή για γεύμα. Συνεχίζουμε για ΒΕΡΟΙΑ και κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, την ΕΔΕΣΣΑ, που είναι χτισμένη στους πρόποδες του ΒΕΡΜΙΟΥ με άφθονο πράσινο και πολλά νερά – στάση για καφέ. Το βραδάκι άφιξη στην ΑΡΙΔΑΙΑ με τα θαυμάσια Λουτρά της. Διανυκτέρευση.
29/10/2017 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας, προαιρετικό μπάνιο στα ιαματικά νερά. Το όμορφο τοπίο θα μας μείνει αλησμόνητο. Συνεχίζουμε για προσκύνημα στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ του ΔΟΒΡΑ όπου βρίσκονται οι 40 καμπάνες και οι εικόνες που έχουν έρθει από τη ΡΩΣΙΑ. Εδώ βρίσκονται τα λείψανα του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ (του θαυματουργού) επισκόπου ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ. Στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ θα έχουμε το γεύμα μας και επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ καθ’ οδόν.
Τιμή συμμετοχής: 75 ευρώ
Περιλαμβάνονται: όλες οι μεταφορές με πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό

28-29/10, ΠΡΟΣΦΟΡΑ!, 2 ΗΜΕΡΕΣ
ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΒΕΛΒΕΝΤΟ
ΣΕΡΒΙΑ-ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ

28/10/2017 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 7:00 για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’οδόν. Εν συνεχεία για ΣΤΥΛΙΔΑ-ΤΕΜΠΗ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ παραδοσιακός οικισμός στον ΟΛΥΜΠΟ, γεύμα, συνεχίζουμε για ΒΕΡΟΙΑ και φθάνουμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, επίσκεψη. Κατόπιν μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ άφιξη στην ΚΟΖΑΝΗ. Διανυκτέρευση.
29/10/2017 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το δεύτερο μεγάλο μοναστήρι των ΠΟΝΤΙΩΝ, την ΑΝΑΛΗΨΗ,  όπου οι μοναχές θα μας προσφέρουν μαρμελάδες και κομπόστες. Από εκεί συνεχίζουμε για το ΒΕΛΒΕΝΤΟ μια γραφική κωμόπολη χτισμένη σε υψόμετρο 450μ. με καταρράκτες και πολύ πράσινο. Επίσκεψη στη γραφική ΝΕΡΑΪΔΑ και το φράγμα ΠΟΛΥΦΗΤΟΥ. Το μεσημεριανό μας γεύμα θα το έχουμε στα ΣΕΡΒΙΑ. Από εκεί μέσω ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 75 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό

29/10, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΕΡΜΙΟΝΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ
  ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΡΟΔΙΟΥ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Αναχώρηση στις 07.30 π.μ για τον ΙΣΘΜΟ, στάση και συνεχίζουμε για την ΕΡΜΙΟΝΗ. Επίσκεψη στο μοναστήρι των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. Προσκύνημα, παραμονή. Συνεχίζουμε για την ΕΡΜΙΟΝΗ, επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο και στο Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού. Παραμονή στην ΕΡΜΙΟΝΗ για να παρακολουθήσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη Γιορτή του Ροδιού, γεύμα. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ.
Τιμή συμμετοχής:  15 ευρώ

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button