ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΑΞΙΔΙΑ

MG Travel, εκδρομές 28ης Οκτωβρίου – Η Ελλάδα στα καλύτερά της!

26-28, ΚΟΖΑΝΗ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, 3 ΗΜΕΡΕΣ

Λίμνη Καστοριάς

26/10 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό και συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ καθοδόν παραμονή για γεύμα, κατόπιν μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ άφιξη στην ΚΟΖΑΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
27/10/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την γραφική ΣΙΑΤΙΣΤΑ, γνωστή από τα παλιά χρόνια για τις γούνες, τα παραδοσιακά κελάρια με το λιαστό κρασί και τα επιβλητικά αρχοντικά της, επίσκεψη, στάση. Κατόπιν συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Οι επισκέψεις μας ξεκινάνε από το ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ όπου θα δούμε το εντυπωσιακό «Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας», κατόπιν επίσκεψη στο «Σπήλαιο του Δράκου». Το Σπήλαιο του Δράκου πήρε το όνομά της από την είσοδο που έχει την μορφή στόματος δράκου, ενώ σύμφωνα με την παράδοση στο σπήλαιο υπήρχε ένα χρυσωρυχείο που το φύλαγε ένας άγρυπνος δράκος. Στο σπήλαιο που είναι από τα εντυπωσιακότερα της χώρας μας έχουν βρεθεί οστά αρκούδας ηλικίας 10.000 ετών. Συνεχίζουμε για την «ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ» επίσκεψη. Περίπατος στην όμορφη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μέχρι το βραδάκι όπου επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΖΑΝΗ. Διανυκτέρευση.
28/10 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το ονειρικό χωριό ΝΕΡΑΪΔΑ «πάνω» στο θεσπέσιο σκηνικό της τεχνητής λίμνης του ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ(ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ) και φόντο τα ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ. Αργότερα θα διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα των ΣΕΡΒΙΩΝ και θα συνεχίσουμε για το ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, στάση στο μνημείο (λόγω εθνικής εορτής) και από εκεί μέσω ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ άφιξη στην ΜΟΝΗ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑΣ επίσκεψη και συνεχίζουμε για ΤΥΡΝΑΒΟ, ΛΑΡΙΣΑ (γεύμα στην Εθνική Οδό). Το βράδυ επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής:      ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό

26-28/10, ΓΙΑΝΝΕΝΑ–ΜΕΤΣΟΒΟ–ΠΗΓΕΣ ΑΩΟΥ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ

26/10/2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 7:30 π.μ. για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό και συνεχίζουμε για ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ στάση για γεύμα. Επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. Συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ άφιξη στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
27/10/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ. Ακολουθώντας την ακτογραμμή της λίμνης των πηγών του ΑΩΟΥ φθάνουμε στην μαγευτική τοποθεσία της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΟΥΤΣΑΣ, επίσκεψη. Επιστρέφουμε το μεσημέρι στο ΜΕΤΣΟΒΟ για να γνωρίσουμε την πόλη και να επισκεφθούμε την ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ και το ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΒΕΡΩΦ – ΤΟΣΙΤΣΑ και καιρού επιτρέποντος τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ καθώς επίσης τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με το θαυμάσιο ξυλόγλυπτο τέμπλο.
28/10 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Επίσκεψη και περιήγηση στην όμορφη πόλη, στο γραφικό νησάκι και το ΣΠΗΛΑΙΟ του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή μας με πρώτη στάση στο ΧΑΝΙ του ΤΕΡΟΒΟΥ όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Κατόπιν μέσω ΑΡΤΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και στάσεις καθοδόν για καφέ άφιξη το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής:       ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια και 2 πρωινά.

27-28/10, ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ, 2 ΗΜΕΡΕΣ


27/10/2018 ΣΑΒΒΑΤΟ Αναχώρηση 07.30µ.για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ επίσκεψη. Εν συνεχεία για ΒΟΛΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραµονή για γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό γνωστό και ως το «µπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα του. Στη συνέχεια µια σύντομη στάση στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ γνωστή για τα πεντανόστιµα γλυκά κουταλιού και από εκεί θα ανηφορίσουμε για το πιο ψηλό σηµείο του ΠΗΛΙΟΥ, τα όµορφα ΧΑΝΙΑ τα οποία βρίσκονται σε καταπράσινη τοποθεσία ‘’̟περικυκλωµένα’’ από πυκνά δάση οξιάς και καστανιάς . Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο.  ∆ιανυκτέρευση.
28/10/2018 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε µε κατεύθυνση το Ανατολικό Πήλιο κάνοντας µια πρώτη στάση στη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑ∆Α και από εκεί για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, παραμονή για γεύμα στην όμορφη παραλία και εν συνεχεία σύντομη επίσκεψη στον ΒΟΛΟ και έπειτα με ενδιάμεση καθοδόν  στάση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στα Χάνια Πηλίου,1 δείπνο, 1 πρωινό, αρχηγός-συνοδός

27–28/10, ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ, 2 ΗΜΕΡΕΣ 

27/10 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ, στην Εθνική Οδό στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, και αναχώρηση για το γύρο της τεχνητής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ – χτισμένη σε υψόμετρο 1000 μ. – περνώντας διάφορα χωριά, φθάνουμε στην πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, γεύμα, ΦΡΑΓΜΑ στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή, με υπέροχη θέα στην λίμνη. Έπειτα για ΠΕΖΟΥΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
28/10 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Ιερά Μονή ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στα ΜΕΤΕΩΡΑ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το Μουσείο Φυσική Ιστορίας και Μανιταριών Μετεώρων, επίσκεψη. Κατόπιν συνεχίζουμε την μαγευτική διαδρομή και μας φτάνουμε στην ΕΛΑΤΗ, γεύμα στο όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα. Εν συνεχεία για ΠΥΛΗ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 65 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

28/10, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΕΡΜΙΟΝΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση στις 07:30 για τον ΙΣΘΜΟ, στάση και συνεχίζουμε για την ΕΡΜΙΟΝΗ. Επίσκεψη στο μοναστήρι των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. Προσκύνημα, παραμονή. Συνεχίζουμε για την ΕΡΜΙΟΝΗ, επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο και στο Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού. Παραμονή στην ΕΡΜΙΟΝΗ για να παρακολουθήσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη Γιορτή του Ροδιού, γεύμα. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

28/10 ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Στεμνίτσα

Αναχώρηση στις 08:00 από το γραφείο μας. Θα κάνουμε στάση στον ΙΣΘΜΟ και από ΛΕΒΙΔΙ και ΒΛΑΧΕΡΝΑ θα κάνουμε στάση για καφέ στη ΒΥΤΙΝΑ. Επόμενος σταθμός μας η ιστορική ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ (για τους Έλληνες σημαίνει αγώνας, πόλεμος, μπαρούτι). Θα επισκεφθούμε το υπαίθριο ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς έφτιαχναν το μπαρούτι το 1821. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν τη σημαντική ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του χωριού. Χρόνος για περίπατο και γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια του χωριού. Επόμενη στάση μας η πανέμορφη ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ, χτισμένη στα βράχια ενός άγριου φαραγγιού που μέσα του κυλάει ο ποταμός Λούσιος. Κατά την επιστροφή θα περάσουμε μέσα από την καρδιά του ΜΑΙΝΑΛΟΥ, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ, ΤΣΕΛΕΠΑΚΟ, ΤΡΙΠΟΛΗ. Στον ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 16 ευρώ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button