LIFESTYLEΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΑΞΙΔΙΑ

MG Travel, εκδρομές Φεβρουαρίου

Αξέχαστες οργανωμένες εκδρομές, στις καλύτερες τιμές 

M.G. Travel,  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ, ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ  – ΠΟΥΛΜΑΝ                  Χαϊδάρι, Στρ. Καραϊσκάκη 107, Παλατάκι, 210 53 24 850                                          Κολονός, Πλάτωνος 122, 210 51 50 851.   

14/2, ΠΕΜΠΤΗ, ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗ – «ΛΩΞΑΝΤΡΑ», ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Αναχώρηση στις 19:00 για το Θέατρο «ΒΕΑΚΗ», όπου θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση «ΛΩΞΑΝΤΡΑ». Επιστροφή μετά το τέλος της παράστασης.
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ

16-17/2, ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ, 2 ΜΕΡΕΣ

16/2 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 08:00 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ, ΑΛΜΥΡΟ, ΑΓΧΙΑΛΟ. Πρώτη μας στάση οι ΜΗΛΙΕΣ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία των Ταξιαρχών και τη βιβλιοθήκη. Συνεχίζουμε για ΒΥΖΙΤΣΑ, όπου θα κάνουμε βόλτα και θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο ΒΟΛΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μπορούμε να κάνουμε βόλτα στη πόλη και να πάμε για φαγητό στα παραλιακά ταβερνάκια για τσίπουρο. Διανυκτέρευση.
17/2 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ στο μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ. Καφές στην όμορφη πλατεία με τον αιωνόβιο πλάτανο. Συνεχίζουμε για τα ΧΑΝΙΑ, μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ
Περιλαμβάνει: μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό

17/2, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΕΛΜΟΥ–ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

Αναχώρηση στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ στάση, συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και επίσκεψη στο ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ. Κατόπιν άφιξη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού. Παραμονή για να απολαύσουμε το τοπίο και καφεδάκι στο σαλέ. Εν συνεχεία στα ιστορικά ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και γεύμα. Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

17/2, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΓ. Ι. ΡΩΣΣΟΣ – ΑΡΧ/ΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση στις 08:00 από ΑΘΗΝΑ για την ΕΥΒΟΙΑ. Πρώτος μας σταθμός η ΧΑΛΚΙΔΑ. Θα δούμε το μοναδικό παλιρροιακό φαινόμενο αλλαγής της κατεύθυνσης των υδάτων ανά έξι ώρες. Θα επισκεφθούμε το ΛΟΦΟ του ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ, το Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας, που στεγάζεται σε κτίριο των αρχών του 20ου αι. Συγκεντρώνει ευρήματα από όλη την ΕΥΒΟΙΑ. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το ΠΡΟΚΟΠΙ μέσα από το φαράγγι δίπλα από το ποτάμι του ΚΗΡΕΑ. Με την ανταλλαγή των πληθυσμών Ελλάδας και Τουρκίας, μεταφέρθηκε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου στο ΝΕΟ ΠΡΟΚΟΠΙ ΕΥΒΟΙΑΣ. Εδώ  εγκαταστάθηκαν οι Έλληνες που ζούσαν στο ΠΡΟΚΟΠΙ της Μ. Ασίας. Παραμονή για να προσκυνήσουμε και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Από εκεί επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 13 ευρώ

17/2, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση στις 11:00 με προορισμό το χωριό ΠΥΛΗ παραμονή για φαγητό και γλέντι. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στα ΣΚΟΥΡΤΑ για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

24/2, ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ – ΒΥΤΙΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση στις 08:00 για το ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό Κέντρο ΜΑΙΝΑΛΟΥ. Βρίσκεται στην κορυφή της ΟΣΤΡΑΚΙΝΑΣ σε υψόμετρο 1981μ, στην καρδιά της ορεινής ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Παραμονή για 2 ώρες. Στη συνέχεια ακολουθώντας μια μαγευτική διαδρομή στον όμορφο ΜΑΙΝΑΛΟ φθάνουμε στην πασίγνωστη ΒΥΤΙΝΑ. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα στην κεντρική πλατεία με την επιβλητική εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ. Το βράδυ επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ

24/2, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ (ΚΟΡΩΠΙ)–ΚΑΛΥΒΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση στις 11:00 για τα ΚΑΛΥΒΙΑ στάση για γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Κατόπιν το απογευματάκι συνεχίζουμε για το ΚΟΡΩΠΙ όπου βρίσκεται η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗΣ της ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ (επίσκεψη, προσκύνημα). Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

28/2, ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΧΑΣΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Αναχώρηση στις 16:00 για ΧΑΣΙΑ, παραμονή, φαγητό και γλέντι με ζωντανή μουσική. Επιστροφή το βράδυ.
Τιμή συμμετοχής: 6 ευρώ

28/2, ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΩΡΩΠΟΣ (με φαγητό και γλέντι), ΒΡΑΔΙΝΗ

Αναχώρηση 18:00 για ΩΡΩΠΟ, παραμονή για φαγητό σε ταβέρνα, γλέντι. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ (έξτρα το φαγητό σας)

28/2 – 5/3 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ, 6 ΜΕΡΕΣ

28/2, ΠΕΜΠΤΗ: Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας/Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.
1/3 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχώρηση για την Πάντοβα, μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλεις της βόρειας Ιταλίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2/3 ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη των δόγηδων και των καναλιών, τη Βενετία, την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου. Χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησιά, που ενώνονται με 410 περίπου γέφυρες. Έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Από το Τρονκέτο, μεταφορά εξ ιδίων με βαπορέτο στην περιοχή Καστέλλο, όπου βρίσκεται η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων και το Βυζαντινό Ινστιτούτο. Περνώντας από γραφικές γέφυρες και στενά σοκάκια, θα δούμε το επιβλητικό Παλάτσο των Δόγηδων. Θα καταλήξουμε στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, όπου βρίσκεται ο περίφημος Καθεδρικός του Αγίου Μάρκου. Αριστούργημα βυζαντινής αρχιτεκτονικής, με εντυπωσιακά ψηφιδωτά. Ακόμα το καμπαναριό του (Καμπανίλε), ο Πύργος του Ρολογιού, η Μαρκιανή Βιβλιοθήκη και το περίφημο Μουσείο Καρέρ. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3/3 ΚΥΡΙΑΚΗ: 4η μέρα: ΠΑΝΤΟΒΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Βενετία για να παρακολουθήσουμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου τη μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού. Τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών και το έθιμο του Πετάγματος του αετού στη πλατεία του Αγίου Μάρκου. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4/3/2019 ΔΕΥΤΕΡΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο της επιστροφής μας περιμένει. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.
5/3 ΤΡΙΤΗ: Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας/Πάτρας. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό σας.
Τιμή συμμετοχής: 395 ευρώ
Περιλαμβάνονται:
– Ακτ/κά εισιτήρια με Minoan Lines Πάτρα–Ανκόνα –Πάτρα σε 4κλινες εσ. καμπίνες με w/c και ντουζ (ΑΒ4).
– Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις.
– Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*(Best western hotel Biri ή παρόμοιο) .
– Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου).
– Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
– Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
– Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
– Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
– Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά,πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.
– Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
– Checkpoint 20€.
– Βαπορέτο Βενετίας 15€ για κάθε μεταφορά.
– Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου το άτομο τη βραδιά 2,85€.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button