Αξέχαστες οργανωμένες εκδρομές, στις καλύτερες τιμές 

M.G. Travel,  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ, ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ  – ΠΟΥΛΜΑΝ      Χαϊδάρι, Στρ. Καραϊσκάκη 107, Παλατάκι, 210 53 24 850                                    Κολονός, Πλάτωνος 122, 210 51 50 851. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

13-14/7 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ (ΕΟΡΤΗ) 2 ΗΜΕΡΕΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΕΡΓΙΝΑ

13/7/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 07:30 για ΛΑΜΙΑ στάση στην Εθνική Οδό. Εν συνεχεία από ΣΤΥΛΙΔΑ –ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ παραμονή, γεύμα και συνεχίζουμε για την ΣΟΥΡΩΤΗ όπου βρίσκεται το Μοναστήρι και ο τάφος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ επίσκεψη, προσκύνημα. Κατόπιν αναχωρούμε για την όμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπου θα έχουμε την διανυκτέρευσή μας.
14/7 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για μια περιήγηση στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Άγιος Δημήτριος, Λευκός Πύργος) και συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ. Το μεσημεράκι αναχώρηση για την Παραλία Πλαταμώνα για μπάνιο και γεύμα. Επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.

13-14/7 ΤΗΝΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ

13/7/2019 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 06:00 για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ την ΤΗΝΟ. Άφιξη στην ΤΗΝΟ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε στην ΜΟΝΗ ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ όπου μόνασε η ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ για να προσκυνήσουμε. Συνεχίζουμε για τον γύρο του νησιού και φθάνουμε στα χωριά ΒΩΛΑΞ, ΠΥΡΓΟΣ, στάση στο σπίτι του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ και την Σχολή Καλών Τεχνών. Επιστροφή στην ΧΩΡΑ. Το βραδάκι όσοι θέλουν μπορούν να πάνε στην ΚΩΜΗ (χωριό της ΤΗΝΟΥ), όπου γίνεται η γιορτή της αγκινάρας με φαγητό και χορούς. Διανυκτέρευση.
14/7/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Το πρωί θα πάμε για εκκλησιασμό στη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη επιστροφή μας στην ΡΑΦΗΝΑ, και από εκεί στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μεταφορά από / προς Ραφήνα με πούλμαν του γραφείου μας, εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ, διαμονή σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

14/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Αναχώρηση από το γραφείο μας 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

14/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΣΠΕΤΣΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση 08:00 για ΙΣΘΜΟ στάση, ΚΡΑΝΙΔΙ, ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, ΚΟΣΤΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Για όσους επιθυμούν υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής μετάβασης με το βενζινόπλοιο στο κοσμοπολίτικο νησάκι των ΣΠΕΤΣΩΝ. Οι όμορφες παραλίες, τα καθαρά νερά και η πλούσια βλάστηση του χαρίζουν μια ξεχωριστή γοητεία. Συνεχίζουμε για το ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ στάση για καφέ, ΙΣΘΜΟΣ στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του πλοίου)

14/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ – ΠΗΛΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση στις 08:00 για ΧΑΛΚΙΔΑ, στάση και συνεχίζουμε για το χωριό ΠΡΟΚΟΠΙ, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ του ΡΩΣΣΟΥ, με το σκήνωμα του Αγίου. Εν συνεχεία για ΠΗΛΙ, παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν για ΠΡΟΚΟΠΙ, ΑΡΤΑΚΗ, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

14/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΕΤΡΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Αναχώρηση 12:00 π.μ. για την ΕΡΕΤΡΙΑ, μπάνιο, γεύμα, παραμονή. Το απόγευμα αναχωρούμε για την ΑΘΗΝΑ με στάση για καφέ στη ΧΑΛΚΙΔΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

17/7 ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΒΑΡΚΙΖΑ (εορτή) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Αναχώρηση 16:00 για την ΒΑΡΚΙΖΑ, μπάνιο, παραμονή και στην ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ προσκύνημα. Επιστροφή το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 8 ευρώ

20-21/7 ΠΗΛΙΟ – ΑΚΤΕΣ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ 2 ΗΜΕΡΕΣ

20/7 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση το πρωί και με ενδιάμεση στάση καθοδόν, περνώντας από ΣΤΥΛΙΔΑ – ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ θα φτάσουμε στην παραλία της ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ. Βρίσκεται κοντά στον ΑΛΜΥΡΟ, στη δυτική παραλία του Παγασητικού κόλπου. Ένας οικισμός πανέμορφος. Η ευρύτερη περιοχή προστατεύεται από το πρόγραμμα natura για το φυσικό κάλος και την ύπαρξη της σπάνιας πανίδας. Στον γραφικό κόλπο της ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ δεσπόζει το νησάκι «ΚΙΚΥΝΘΟΣ» που φιλοξενεί το ιστορικό εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου. Στη συνέχεια θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε στο ΠΗΛΙΟ για την ΠΟΡΤΑΡΙΑ, με τα όμορφα αρχοντικά, όπου θα έχουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τα ΧΑΝΙΑ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.
21/7 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ανατολικό ΠΗΛΙΟ, τον ΚΙΣΣΟ όπου θα επισκεφθούμε την ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, εκκλησία του 18ου αιώνα στην πλατεία του χωριού. Συνεχίζοντας την όμορφη διαδρομή μας στην ΜΑΚΡΥΡΑΧΗ στον γυναικείο συνεταιρισμό για να αγοράσουμε τοπικά γλυκά. Επόμενος σταθμός μας η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, με τον πελώριο πλάτανο στην πλατεία (ηλικία πάνω από 800 χρόνια) και θα θαυμάσουμε την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, τους γραφικούς φράκτες και θα έχουμε χρόνο για καφεδάκι. Συνεχίζουμε για τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, πεντακάθαρη θάλασσα, παραμονή για μπάνιο, φαγητό και περίπατο. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 65 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με το πούλμαν, ξενοδοχείο, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και 1 δείπνο.

21/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ – ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00 για την ΤΡΙΠΟΛΗ και από εκεί θα ανηφορίσουμε για τον ΠΑΡΝΩΝΑ για το χωριό ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ. Με προορισμό μας το Μοναστήρι της Παναγίας της ΜΑΛΕΒΗΣ όπου θα παραμείνουμε για προσκύνημα. Συνεχίζουμε κυκλικά τη διαδρομή μας προς το παράλιο ΑΣΤΡΟΣ όπου θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ

21/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση 07:00 για ΛΑΜΙΑ, καθοδόν στάση, κατόπιν για ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και φθάνουμε στην ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ που είναι κτισμένη σε βράχο, προσκύνημα. Επιστροφή στη διασταύρωση ΜΙΚΡΟΥ-ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ για φαγητό. Εν συνεχεία για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, στάση, ΛΑΜΙΑ στάση καθοδόν, επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 22 ευρώ

21/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση στις 06:00 και αφού κάνουμε μια στάση καθοδόν, άφιξη στον ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ όπου θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για την όμορφη ΣΚΙΑΘΟ. Άφιξη στις ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, την όμορφη παραλία με την χρυσή αμμουδιά. Παραμονή, μπάνιο. Κατόπιν συνεχίζουμε για την γραφική πόλη της ΣΚΙΑΘΟΥ, παραμονή, περιήγηση. Το απογευματάκι αναχωρούμε για την επιστροφή μας στο λιμάνι της ΓΛΥΦΑΣ και από εκεί με ενδιάμεση στάση για καφέ άφιξη αργά το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 40 ευρώ
Περιλαμβάνει την μεταφορά με το πούλμαν και το εισιτήριο για τη ΣΚΙΑΘΟ

21/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙΑΤΟ – ΠΕΥΚΙΑΣ (ΚΙΑΤΟΥ) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Αναχώρηση 12:00 για το ΚΙΑΤΟ, στην όμορφη τοποθεσία ΠΕΥΚΙΑΣ, για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

27-28/7 ΝΕΑΠΟΛΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΔΙΗΜΕΡΗ

27/7 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:00 για σήραγγα ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ, στάση. Κατόπιν για ΤΡΙΠΟΛΗ, ΣΠΑΡΤΗ, ΜΟΛΑΟΥΣ και φθάνουμε στην θρυλική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, το επιβλητικό κάστρο της, τα πέτρινα αρχοντικά και τις Βυζαντινές Εκκλησίες, στάση. Εν συνεχεία για την παραλία του χωριού, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Έπειτα αναχώρηση για την ΝΕΑΠΟΛΗ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
28/7/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΥΝΤΑ, επιβίβαση στο βενζινόπλοιο και πέρασμα στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ. Παραμονή για καφέ και μπάνιο στην παραλία του Σίμου και επιστροφή στην ΠΟΥΝΤΑ. Εν συνεχεία για ΓΥΘΕΙΟ, γεύμα, ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ. ΙΣΘΜΟ, στάση. ΑΘΗΝΑ
Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ
Περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό.

27-28/7 ΤΗΝΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ

27/7 ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 06:00 για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ την ΤΗΝΟ. Άφιξη στην ΤΗΝΟ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε στην ΜΟΝΗ ΚΕΧΡΟΒΟΥΝΙΟΥ όπου μόνασε η ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ για να προσκυνήσουμε. Συνεχίζουμε για τον γύρο του νησιού και φθάνουμε στα χωριά ΒΩΛΑΞ, ΠΥΡΓΟΣ, στάση στο σπίτι του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ και την Σχολή Καλών Τεχνών. Επιστροφή στην ΧΩΡΑ. Το βραδάκι όσοι θέλουν μπορούν να πάνε στην ΚΩΜΗ (χωριό της ΤΗΝΟΥ), όπου γίνεται η γιορτή της αγκινάρας με φαγητό και χορούς. Διανυκτέρευση.
28/7/2019 ΚΥΡΙΑΚΗ: Το πρωί θα πάμε για εκκλησιασμό στη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για το πρωινό μας. Χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη επιστροφή μας στην ΡΑΦΗΝΑ, και από εκεί στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 90 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μεταφορά από / προς Ραφήνα με πούλμαν του γραφείου μας, εισιτήρια πλοίων ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ, διαμονή σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

27/7 ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας 06:00. Άφιξη στο λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ και επιβίβαση στο πλοίο για το νησί της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, την ΤΗΝΟ. Άφιξη στο νησί στις 11.15 περίπου. Επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, προσκύνημα στην ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΡΑΦΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 55 ευρώ

28/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΓΥΘΕΙΟ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Αναχώρηση 07:30 για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στην Εθνική Οδό και από εκεί για ΤΡΙΠΟΛΗ και μέσω του νέου αυτοκινητόδρομου ΣΠΑΡΤΗΣ κατευθυνόμαστε στην απέραντη αμμουδερή παραλία ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ με τα διαυγή και πεντακάθαρα νερά της. Παραμονή για μπάνιο και στη συνέχεια γεύμα στον όμορφο οικισμό με τις χαρακτηριστικές καστροκατοικίες. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο κοσμικό ΓΥΘΕΙΟ και στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση καθοδόν για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ

28/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ (μπάνιο) – ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Αναχώρηση 12:00 για ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, μπάνιο, παραμονή, φαγητό. Το απόγευμα επίσκεψη στον ΟΣΙΟ ΕΦΡΑΙΜ, προσκύνημα. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 10 ευρώ

28/7 ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ – ΤΡΟΙΖΟΝΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αναχώρηση 07:30 με ενδιάμεση στάση για ΛΕΙΒΑΔΙΑ και περνώντας από ΔΙΣΤΟΜΟ, ΔΕΣΦΙΝΑ, ΙΤΕΑ και την ΕΡΑΤΕΙΝΗ, φθάνουμε στην παραλία της ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Από εδώ θα επιβιβαστούμε (προαιρετικά) σε βάρκες για το νησί ΤΡΟΙΖΟΝΙΑ, το μοναδικό κατοικήσιμο νησάκι του Κορινθιακού με 280 κατοίκους. Παραμονή 3 ώρες για μπάνιο στην ωραία παραλία και γεύμα. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ για καφέ. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ το βράδυ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 16 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του πλοίου)