Αξέχαστες οργανωμένες εκδρομές, στις καλύτερες τιμές 

M.G. Travel,  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ, ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ  – ΠΟΥΛΜΑΝ              Χαϊδάρι, Στρ. Καραϊσκάκη 107, Παλατάκι, 210 53 24 850                                      Κολονός, Πλάτωνος 122, 210 51 50 851. 

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΡΓΑ, 26/4 – 29/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4: Αναχώρηση 06:00 για ΑΚΡΑΤΑ, στην Εθνική Οδό στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα, ΒΟΝΙΤΣΑ και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΚΕΡΚΥΡΑ. Άφιξη στο πανέμορφο καταπράσινο νησί των Φαιάκων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ όπου θα παρακολουθήσουμε την λιτανεία του ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και το γραφικό έθιμο, το σπάσιμο των σταμνιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας και συνεχίζουμε για το ΚΑΝΟΝΙ όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί το γραφικό ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – που ένας παλιός μύθος το θέλει απολιθωμένο πλοίο των Φαιάκων – και το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ. Εν συνεχεία για ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, παραμονή στο κοσμοπολίτικο θέρετρο σε περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς με δαντελωτές ακτές και γαλαζοπράσινα νερά και επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/4/2019: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα και το χορευτικό συγκρότημα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΓΑΣΤΟΥΡΙ όπου θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, θερινό ανάκτορο της αυτοκράτειρας Σίσυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Εν συνεχεία για ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιωτικό χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Στη συνέχεια μέσω της υποθαλάσσιας σύραγγας για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, γεύμα, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 250 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MESSONGHI BEACH ή MAGNA GRAECIA, ημιδιατροφή καθημερινά και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ, 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΖΑΚΥΝΘΟ
26/4 – 29/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4: Αναχώρηση 07:00 για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΖΑΚΥΝΘΟ. Άφιξη και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου στην πλατεία ΣΟΛΩΜΟΥ. Γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΣΙΛΙΒΙ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στο ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. (Για όσους επιθυμούν στις 02:00 το βράδυ γίνεται η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού ναού ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ).
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΠΟΧΑΛΗ, όμορφη τοποθεσία με μαγευτική θέα στην πόλη. Επίσκεψη στο Λόφο του ΣΤΡΑΝΗ που αποτελεί το σημείο στο οποίο εμπνεύστηκε ο Διονύσιο Σολωμός τον «Ύμνο στην Ελευθερία» και την ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ. Εν συνεχεία επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου ασκήτεψε ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. Επόμενη στάση μας η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΡΗΜΝΩΝ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον όρμο του ΝΑΥΑΓΙΟΥ με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερά. Συνεχίζουμε για ΑΓ. ΛΕΩΝ, ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/4:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Μετά το πρωινό ελεύθεροι να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, τον πλούσιο μπουφέ με ούζο και μεζεδάκια και να διασκεδάσετε με την ορχήστρα του ξενοδοχείου. Γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, στάση, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον προστάτη του νησιού ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ και παραμονή στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ για γεύμα. Στη συνέχεια επιβίβαση στο φέρριμποτ και αναχώρηση για ΚΥΛΛΗΝΗ, ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ, στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 215 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAJESTIC, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα και τα εισιτήρια του φέρριμποτ.

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
26/4 – 29/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4: Αναχώρηση 07:00 για ΛΑΜΙΑ, στάση καθοδόν. Εν συνεχεία για ΣΤΥΛΙΔΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΕΜΠΗ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, παραμονή, γεύμα καθοδόν επί της Εθνικής Οδού. Κατόπιν από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ φθάνουμε στην χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για ΙΕΡΙΣΣΟ και καταλήγουμε στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ, παραμονή, γεύμα. (Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια προαιρετική κρουαζιέρα στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και να δουν μερικά μοναστήρια παραλιακά). Επιστροφή μέσω ΑΡΝΑΙΑΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗ, στάση και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως την εκκλησία του χωριού. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/4:  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Μεζεδάκια και γλέντι στον κήπο κατά τη διάρκεια του ψησίματος του οβελία. Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακούς  χορούς και τραγούδια. Το απόγευμα περιήγηση στη Χερσόνησο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, ΠΟΣΕΙΔΙ, ΣΑΝΗ, ΠΟΤΙΔΑΙΑ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4: Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Σουρωτής – ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ. Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ή ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, ήταν ΄Ελληνας μοναχός που έζησε κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα. Γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας, στην Μικρά Ασία, στις 25/7/1924. Κοιμήθηκε και στις 12/7/1994, και ενταφιάστηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΘΕΟΛΟΓΟΥ στην ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Έκτοτε κάθε χρόνο στις 11,12 Ιουλίου στην επέτειο κοιμήσεως του Γέροντος, τελείται αγρυπνία στο Ιερό Ησυχαστήριο, με συμμετοχή χιλιάδων πιστών. Σχετική παραμονή για προσκύνημα και αναχώρηση για επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
Τιμή συμμετοχής: 190 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KRIOPIGI BEACH ή ALKYONIS, 3 πρωινά σε μπουφέ, το δείπνο της Μ. Παρασκευής , το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

4ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΞΑΝΘΗ-ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ-ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ-ΣΟΥΦΛΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ, 26/4 – 29/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4: Αναχώρηση 07:00 για ΛΑΜΙΑ με μια ενδιάμεση στάση καθοδόν. Κατόπιν για ΤΕΜΠΗ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, γεύμα επί της εθνικής οδού. Εν συνεχεία για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΤΡΥΜΟΝΑ, στάση καθοδόν και φθάνουμε στην ΞΑΝΘΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΕΡΕΣ όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ και ακολούθως επίσκεψη και ξενάγηση στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ του ΕΒΡΟΥ (καιρού επιτρέποντος). Κατόπιν για την περιοχή της ΔΑΔΙΑΣ , παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε το Ενημερωτικό Κέντρο της ΔΑΔΙΑΣ όπου θα παρακολουθήσουμε βιντεοσκόπηση και θα υπάρξει (προαιρετική) μετάβαση με το τοπικό πουλμανάκι στο πάρκο των αρπακτικών πουλιών. Επόμενος σταθμός το ΣΟΥΦΛΙ, κατόπιν στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ στάση, ΞΑΝΘΗ άφιξη στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση, Αναστάσιμο Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ και την λίμνη Βιστωνίδας όπου θα επισκεφθούμε το μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, το οποίο είναι κτισμένο πάνω σε δύο μικρά νησάκια. Επιστρέφουμε στην πόλη της ΞΑΝΘΗΣ με τα πολλά παραδοσιακά αρχοντικά της, περιήγηση και μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της ΑΓΑΠΗΣ στην Ιερά Μονή της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας και θα συνεχίσουμε για τα γραφικά Πομακοχώρια ΕΧΙΝΟ και ΣΜΙΝΘΗ στάση για καφέ. Επιστροφή το βραδάκι στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη παραλιακή πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου θα έχουμε μια σύντομη επίσκεψη και συνεχίζουμε για την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της Εθνικής Οδού φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 180 ευρώ
Περιλαμβάνει:  Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο NATASSA ή ELENA, τα 3 πρωινά, 2 δείπνα, το Αναστάσιμο γεύμα,  περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

4ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ –ΝΥΜΦΑΙΟ-ΦΛΩΡΙΝΑ
ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ-ΣΠΗΛΙΑ ΔΡΑΚΟΥ-ΕΝΥΔΡΕΙΟ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ, 26/4 – 29/4

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4: Αναχώρηση 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση  κατόπιν για  ΔΟΜΟΚΟ, ΤΡΙΚΑΛΑ περιοχή  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ γεύμα  και από εκεί περνώντας τον Βενέτικο ποταμό και μέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Άφιξη στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TSAMIS χτισμένο σε πανοραμική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου
και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΝΥΜΦΑΙΟ επίσκεψη στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό χτισμένο στις πλαγιές του ΒΕΡΝΟΥ(ΒΙΤΣΙ) και συνεχίζουμε για ΦΛΩΡΙΝΑ παραμονή, ΠΙΣΟΔΕΡΙ στάση στο χιον/κό κέντρο. Επόμενος μας σταθμός το χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ. Παραμονή για γεύμα στον παραλίμνιο οικισμό χτισμένο στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. Εν συνεχεία επίσκεψη στο νησάκι του ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ που βρίσκεται στην ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ και συνδέεται με πλωτή γέφυρα με την απέναντι όχθη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον σημαντικό λιμναίο οικισμό  του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ και από εκεί για το νεοανεγερθέν Ενυδρείο γλυκού νερού που είναι και το μεγαλύτερο  των Βαλκανίων   και αποτελεί πόλο έλξης για τους φυσιολάτρες. Κατόπιν για την ιστορική  Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και στη συνέχεια για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που σύμφωνα με το μύθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο που βρίσκονταν στο εσωτερικό του. Εν συνεχεία για ΚΑΣΤΟΡΙΑ παραμονή στην γραφική πόλη για βόλτες στην πανέμορφη λίμνη και ψώνια στα καταστήματα γουναρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα μας περιμένει να γευματίσουμε στρωμένο το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι. Το υπόλοιπο της
ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΑΤΙΣΤΑ, παραμονή στη γραφική πολιτεία  με τα επιβλητικά αρχοντόσπιτα των πλούσιων εμπόρων & οινοποιών του 18 ου&19 ου αι. και τα γραφικά λιθόστρωτα καλντερίμια κλασικό δείγμα μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ οπού και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία για ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και από εκεί για  ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 210 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TSAMIS 3* στη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, 3 πρωινά μπουφέ, Μ. Παρασκευή δείπνο, Αναστάσιμο δείπνο, πλούσιο Πασχαλινό γεύμα.

3ΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΔΙΟΝ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ, 27/4 – 29/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Αναχώρηση από Αθήνα 07:30 για ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και από τα ΤΕΜΠΗ φθάνουμε στο ΔΙΟΝ όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και θα ακολουθήσει το Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4:     ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Το πρωί στο χώρο της πισίνας θα έχουμε το σούβλισμα των αρνιών, συνοδευόμενο από μπουφέ με μεζεδάκια, κρασί και τσίπουρο. Το μεσημέρι θα έχουμε το παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα και ακολουθεί χορός με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στον ΟΛΥΜΠΟ, παρακολούθηση της λειτουργίας «της ΑΓΑΠΗΣ» στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, στάση για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΝΑΟΥΣΑ (μια πόλη με πλούσια βλάστηση και πολλά νερά λόγω του ποταμού Αραπίτσα που τη διασχίζει). Στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ θα έχουμε παραμονή στην όμορφη τοποθεσία με τρεχούμενα νερά για τον καφέ μας. Συνεχίζουμε για τον ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ το παραδοσιακό χωριό με την υπέροχη θέα στον ΟΛΥΜΠΟ και στο ΑΙΓΑΙΟ και αναπαλαιωμένα πέτρινα σπίτια. Ελεύθερο γεύμα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ αφού κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 155 ευρώ  
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OLYMPUS THEA ή SAN PANTELEIMON, 2 πρωινά σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΠΡΟΥΣΟΣ-ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ-ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ, 27/4 – 29/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Αναχώρηση 07:30 για ΥΛΙΚΗ (Ε.Ο.) στάση και στη συνέχεια ανηφορίζοντας τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ θα προσπεράσουμε αρχικά το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και θα κατευθυνθούμε προς τις ιστορικές ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ, παραμονή για γεύμα στο διατηρητέο οικισμό με τα παραδοσιακά αρχοντικά και το ιστορικό μουσείο. Κατόπιν και προς το απόγευμα επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας. Στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4/2019: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για το καταπράσινο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720μ. με την εντυπωσιακή πλατεία με θέα στον Καρπενησιώτη αλλά και το Λαογραφικό Μουσείο με ποικίλα εκθέματα από εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Κατόπιν για το χωριό ΠΡΟΥΣΟΣ για να επισκεφτούμε το ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ χτισμένο σε εντυπωσιακή τοποθεσία στην πλαγιά απόκρημνου βράχου. Παραμονή για το Πασχαλινό μας γεύμα στην όμορφη περιοχή και στη συνέχεια επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη γραφική πόλη και την κεντρική πλατεία με τα μικρομάγαζα με τα τοπικά προϊόντα και τα είδη λαϊκής τέχνης. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4/2019: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ και από εκεί για την ιστορική ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ. Εν συνεχεία αναχώρηση για ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ επίσκεψη στο μνημείο Εθνικής αντίστασης και παραμονή για γεύμα. Έπειτα με ενδιάμεση στάση στην ΤΑΝΑΓΡΑ (Ε.Ο.) για ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 140 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο, 2 πρωινά σε μπουφέ, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΔΕΣΣΑ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΠΕΛΛΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
27/4 – 29/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Αναχώρηση 07:30 με στάσεις καθοδόν  για καφέ και φαγητό φθάνουμε στην καρδιά του Νομού Πέλλας, τα ιστορικά ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. Γνωριμία με τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης (τον θρυλικό Μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του 1865, το «μαύρο άγαλμα», τον Πύργο του Ρολογιού του 1753, τον τουρμπέ του Γαζή Εβρενός). Μια βόλτα στον περίφημο πεζόδρομο της πόλης θα ολοκληρώσει τις εντυπώσεις μας με έναν απογευματινό καφέ. Και φθάνουμε στην ΕΔΕΣΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Ανάστασης, Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4:  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε έναν από τους ομορφότερους παραδοσιακούς οικισμούς στους πρόποδες του όρους ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ, το χωριό ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Περπατήστε στα δρομάκια του, θαυμάστε τα όμορφα πέτρινα αρχοντικά, απολαύστε έναν καφέ στα γραφικά καφενεδάκια. Κατόπιν το μεσημέρι θα επισκεφθούμε τα ΛΟΥΤΡΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ή ΠΟΖΑΡ όπου θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα. Επιστρέφουμε το βραδάκι στην ΕΔΕΣΣΑ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το νέο Αρχαιολογικό μουσείο της ΠΕΛΛΑΣ το οποίο αποτελεί μικρογραφία του αρχαιολογικού χώρου. Έτσι θα κατανοήσουμε τις ποικίλες πτυχές της καθημερινής αλλά και της δημόσιας ζωής της μακεδονικής πρωτεύουσας, που αποτέλεσε το λίκνο του Μακεδονικού θαύματος και εκτείνεται σε χώρο 4000 στρεμμάτων. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με στάσεις καθοδόν για φαγητό και καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 130 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά μπουφέ, το Αναστάσιμο Δείπνο, αρχηγός / συνοδός

3ΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΑΡΤΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 27/4 – 29/4
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Αναχώρηση 07:30 με ενδιάμεση στάση για το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ όπου θα επισκεφθούμε τον ΚΗΠΟ των ΗΡΩΩΝ, το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα και το Μουσείο το οποίο στεγάζεται σε διώροφο νεοκλασικό κτίριο. Περιλαμβάνει πίνακες αυθεντικούς και αντίγραφα από σκηνές της Εξόδου του Μεσολογγίου, προσωπογραφίες φιλελλήνων και Ελλήνων οπλαρχηγών, όπλα του 1826, νομίσματα κ.α. Κατόπιν μέσω όμορφης παραλίμνιας διαδρομής θα διασχίσουμε την λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου βλέποντας τις παραδοσιακές πελάδες, γεύμα προαιρετικά. Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας ARTA PALACE 4*. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση. Αναστάσιμο Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό επίσκεψη στην πόλη της ΑΡΤΑΣ, η οποία διακρίνεται για τα ιστορικά της στοιχεία, αλλά και για την σύγχρονη πλευρά της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου ψησταριές θα έχουν στηθεί από νωρίς το πρωί για το έθιμο του ψησίματος του οβελία. Το παραδοσιακό κοκορέτσι, ψητά αρνιά δεν θα λείπουν από το Λαμπριάτικο τραπέζι, τσίπουρο και μεζέδες. Παραδοσιακή μουσική θα μας συνοδέψει σε όλη τη διάρκεια της γιορτινής αυτής μέρας με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Ξεκούραση και το απόγευμα θα μεταβούμε από τη Νέα Ιωνία Οδό στην πόλη των Ιωαννίνων, ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη και το νησάκι. Επιστροφή το βραδάκι στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω μιας όμορφης διαδρομής για το ιστορικό γεφύρι της ΠΛΑΚΑΣ πάνω από τον Άραχθο ποταμό. Είναι το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι το οποίο καταστράφηκε από τις πλημμύρες, στάση. Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο της Ανεμότρυπας. Το σπήλαιο έχει τρία επίπεδα με εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες, υπόγειο ποταμό και πανέμορφους χρωματισμούς. Περνώντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ φτάνουμε στο χωριό ΠΡΑΜΑΝΤΑ (Κεφαλοχώρι των Τζουμέρκων) με την κεντρική πλακόστρωτη πλατεία, τον υπεραιωνόβιο πλάτανο και την ιστορική βρύση, ενώ η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής  αποτελεί στολίδι του χωριού. Παραμονή για γνωριμία με το όμορφο κεφαλοχώρι, ελεύθερο γεύμα. Κατόπιν επιστρέφουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.
Τιμή συμμετοχής: 140 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, 2 πρωινά μπουφέ, το Αναστάσιμο Δείπνο & το Αναστάσιμο γεύμα.
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑ-ΓΥΘΕΙΟ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ, 27/4– 29/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Αναχώρηση 07:30 ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ και φτάνουμε στην ερειπωμένη καστροπολιτεία του Βυζαντίου ΜΥΣΤΡΑ, επίσκεψη. Εν συνεχεία για το προάστιο της ΣΠΑΡΤΗΣ τον ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΥΘΕΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για την θρυλική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, το επιβλητικό κάστρο της, τα πέτρινα αρχοντικά και τις Βυζαντινές Εκκλησίες, στάση. Επιστροφή το μεσημέρι στην περιοχή του ΓΥΘΕΙΟΥ για το Πασχαλινό εορταστικό μας γεύμα. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Εν συνεχεία για τα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε την παραλιακή διαδρομή μας. Θα κάνουμε μια ενδιάμεση στάση στην όμορφη ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ για να καταλήξουμε στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση καθ’οδόν.
Τιμή συμμετοχής: 100 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SPARTA INN, 2 πρωινά μπουφέ, το Αναστάσιμο Δείπνο, αρχηγός / συνοδός

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΛΑΡΙΣΑ – ΠΗΛΙΟ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, 27/4-28/4

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4: Αναχώρηση 08:00 για ΛΑΜΙΑ Ε.Ο. στάση, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και ξεκινάμε το γύρο της τεχνητής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ – χτισμένη σε υψόμετρο 1000μ. – περνώντας τα χωριά πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ γεύμα, ΦΡΑΓΜΑ στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή, με υπέροχη θέα στην λίμνη. Εν συνεχεία για ΠΕΖΟΥΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΛΑΡΙΣΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Δείπνο σε ταβέρνα. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραμονή στον όμορφο παραδοσιακό οικισμό του ΠΗΛΙΟΥ με εκπληκτική θέα στο ΒΟΛΟ και τον Παγασητικό κόλπο. Συνεχίζουμε για ΧΑΝΙΑ γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό με τις οξειές και τις αγριόλευκες, ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ, Εθνική Οδό στάση, ΑΘΗΝΑ.
Τιμή συμμετοχής: 80 ευρώ
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ASTERAS ή DIONYSOS , 1 πρωινό, το Αναστάσιμο Δείπνο, αρχηγός / συνοδός.

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΣΠΑΡΤΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ, 28/4 – 29/4

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ 28/4:  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αναχώρηση 09:00 για την ΑΛΕΑ στάση και συνεχίζουμε για την ΤΡΙΠΟΛΗ. Περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο. Θα σταθούμε στις πρόσφατα αναπλασμένες κεντρικές πλατείες του ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με τον επιβλητικό ναό και στην πλατεία Αρέως, που σήμερα συγκεντρώνεται όλη η πόλη για να απολαύσει το θέαμα από τα εκατοντάδες αρνιά που σουβλίζονται στις ψησταριές του Δήμου, να δοκιμάσει τα μεζεδάκια και το κρασί και να διασκεδάσει με τους μωραΐτικους χορούς. Το απογευματάκι συνεχίζουμε για την ΣΠΑΡΤΗ, άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε ταβέρνα, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ του ΠΑΣΧΑ 29/4: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΑΡΕΟΠΟΛΗ (την αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων), όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Ταξιαρχών, στην πλατεία 17ης Μαρτίου στάση. Συνεχίζουμε την παραλιακή διαδρομή μας, αφού περάσουμε το ΛΙΜΕΝΙ, την ΣΤΟΥΠΑ, την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ καταλήγουμε στην χιλιοτραγουδισμένη ΚΑΛΑΜΑΤΑ, παραμονή, γεύμα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στην ΑΘΗΝΑ, αφού κάνουμε στάση για προσκύνημα στην ΥΠΑΠΑΝΤΗ και καθοδόν για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ 
Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο SPARTA INN, πρωινό και ένα δείπνο.

28/4 ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Αναχώρηση 09:00 για την ΑΛΕΑ στάση και συνεχίζουμε για την ΤΡΙΠΟΛΗ. Περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο. Θα σταθούμε στις πρόσφατα αναπλασμένες κεντρικές πλατείες του ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με τον επιβλητικό ναό και στην πλατεία Αρέως, που σήμερα συγκεντρώνεται όλη η πόλη για να απολαύσει το θέαμα από τα εκατοντάδες αρνιά που σουβλίζονται στις ψησταριές του Δήμου, να δοκιμάσει τα μεζεδάκια και το κρασί και να διασκεδάσει με τους μωραΐτικους χορούς. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στη ΒΥΤΙΝΑ για καφέ.
Τιμή συμμετοχής: 17 ευρώ

28/4 ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ, ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΒΥΤΙΝΑ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Αναχώρηση 09:00 για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ με πλούσιο διάκοσμο από πολύχρωμους σταλαγμίτες και σταλακτίτες που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Συνεχίζουμε για ΒΥΤΙΝΑ παραμονή για το Πασχαλινό μας γεύμα. Επιστροφή το βραδάκι στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ.
Τιμή συμμετοχής: 18 ευρώ

28/4 ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ, ΜΟΝΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ – ΣΚΟΥΡΤΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Αναχώρηση 10:00  για το μοναστήρι της Αναλήψεως, επίσκεψη και συνεχίζουμε για την ΠΥΛΗ όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Επιστροφή το απόγευμα στην ΑΘΗΝΑ με στάση στα ΣΚΟΥΡΤΑ.
Τιμή συμμετοχής: 12 ευρώ