Διάλεξε εσύ την μέρα που θέλεις να γιορτάσεις την Πρωτομαγιά! Το “Πέστο κι έγινε” σε περιμένει και τις δυο μέρες από νωρίς το μεσημέρι! Κυριακή 1η του Μάη και Δευτέρα 2 Μάη, αργία γαρ, με το ζωντανό μουσικό τρίο που απογειώνει το κέφι όπως κάθε φορά!
Με τις υπέροχες φωνές τους οι Tsinidelos Dimitris, Ketikidou Maria και Βλαχάκης Πάνος ξεσηκώνουν τον κόσμο που απολαμβάνει το χορό με κέφι, μπρίο και χαμόγελα!
Αυτά τα απογειωτικά συμβαίνουν κυρίως στην πίστα και στα τραπέζια της κύριας σάλας αλλά… το “πέστο κι έγινε” είναι και για εσάς που είστε της τάβλας! Η μπροστινή ρουστίκ σάλα με τις τζαμαρίες που προσφέρουν άπλετη θέα και τα τραπεζάκια στην όμορφη πλατεία είναι απλά ότι πρέπει να απολαύσετε την ημέρα!
Τίποτα από αυτά όμως δεν θα είχαν αξία αν δεν συνοδεύονταν από την πολύ καλή κουζίνα του Πέστο κι Έγινε. Οι σπιτικοί μεζέδες, οι δροσερές σαλάτες, η χωριάτικη στο καρβέλι, τα καλοψημένα φρέσκα κρεατικά, το σχεδόν μυθικό κότσι απ΄τον ξυλόφουρνο, τα ζουμερά παϊδάκια, το διαιτητικό ψητό κοτόπουλο, και τα επιλεγμένα θαλασσινά κρατούν σταθερά όχι μόνο την ποιότητα και την νοστιμιά τους, αλλά και τις τιμές τους ίδιες εδώ και χρόνια!

Πέστο κι έγινε 210-5820728 τις κρατήσεις σας έγκαιρα! Στρ. Καραϊσκάκη Πλατεία Ηρώων, Χαϊδάρι